Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
regeneracja akumulatora |
Witam jak w temacie, wiem ze są firmy które zajmują sie tym naprawdę konkretnie i taki aku pochodzi jeszcze długo tylko pytanie czy ktoś to robi w ŁomżY?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: regeneracja akumulatora |
ja rozumiesz mam taką ładowarkę, która min odsiarcza akumulatory...jest przystosowana też do impulsowego ładowania żelowych. cackoooo, polecam zakupić. Trochę droga, ale to nie to co prostownik http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Mi po takim czymś 3mał dopóki nie doszły mrozy. W zimę nawet doby nie wytrzymywał po czymś taki a po zimie już do niczego był.
|
|
do P@wcio twój post ma charakter komercyjny i zostanie usunięty w ciągu 24h
|
|
taka regeneracja to tylko wyrzucanie pieniedzy. poprostu czas na nowy akumulator. nawet ten najtanszy bedzie duzo lepszy niz cudownie zregenerowany. dobry akumulator powinien wytrzymac 3-5 lat te slabsze nieco krocej.
|
|
tak, tylko że właśnie w niektórych firmach w Wawie które robią tka usługę dają na to rok gwarancji np albo nawet 18 miesięcy, także zainwestowanie w taką regeneracje 80zl czy ile złotych z myślą że się sprzedaje auto jest bardziej prawidłowe
|
|
jak sprzedajesz auto to go podładuj i poszlo albo jeć na szrot niech ci coś znajdą jak bedziesz kupował nowy polecam centre future 3 lata gwaranci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |