czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
igraszka w paczce

dostalam paczuszke,nawet miekka w dotyku,ladnie opakowana,owinieta sznurkiem,nie wiem jednak jak ja otworzyc?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: igraszka w paczce

nie karmcie trolla ..........

jjak pociagnelam sznurek mi sie w palec wpija,

pewnie tampax

jaka ty tępa jesteś

szczebiotka podziwiam cie ze zakladasz takie tematy, ze nie wiesz jak otworzyc paczuszke. moze google ci pomoze.....

mocuje sie od pewnego czasu ,i w te i wefte,nie pomaga,juz mniae szkak trafia,moze zrezygnuje ,jednak tak zachecajaco wyglada,i nadawcy nie znam,

Może to ta pani Ci przysłała co wysyłała kurierem ładunki wybuchowe

hahaha

szczebiotka ty zdziro jak nie przestaniesz pisać tych je.anych postów to przyjade do francji i cie odjebie ty zryta świnio

...i jak myślisz, przestraszyła się ?

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

nic mi nie pomoga nasze odpowiedzi,dochodze do wniosku,ze interesuje was tylko i wylacznie wasz tylek
powtarzam
paczka lezy n'a stole,owinieta papierem,sznurek scisle przylegajacy ze wszystkich stron,jezeli poignée sie palcem ,wbija sie w skore. I nie drga.Bez nozyczek lub noza nie obejdzie sie.ale praczka jest tak sliczna i owiniecie jej wymagalo tyle staran i zrecznosci,ze wole sie n'a nia patrzec,samo patrzenie prawda mi ogromna przyjemnosc

SZCZEBIOTKA

NAPISZĘ JUŻ PO RAZ KOLEJNY-----TY JESTEŚ SZURNIĘTA!

MASZ ZAAWANSOWANĄ MARTWICĘ MÓZGU, TYLKO NEUROCHIRURG MOŻE CI POMÓC ALBO WYMIANA MÓZGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spróbuj zrobić małą dziurkę z boku i wtedy zajrzysz do paczki. Może się przecież okazać że tego prezentu nie potrzeba wyjmować.

angella

tak zrobie dziurke, w papierku ,Zara zaczne wiercic, torche przytrzymam,to dobrze pojdzie, pomysl jednak troche dziwny,paczka straci n'a uroku

idź stąd

dlaczego?

to osobiste pytanie.

Nie straci bo można póżniej nakleić kolorową łatkę i to nawet doda jej uroku.Ja mam taką różową bibułkę była by w sam raz jak trzeba to wytnę z niej łatkę i wyślę expresem a może ktoś będzie jechał to Ci podrzuci.

angella

sprzedaj na allegro

na allegro? a co z dziurą w paczce? przecież trzeba czymś zatkać.

angella

szczebiotka to ja Ci wysłałem tą paczkę i proszę otwórz ją w końcu bo tam jest k.u.r.w.a ta j.e.b.a.n.a bomba! więc otwórz ją w końcu i już Cię tu na forum nie będzie:)) Uwierz mi wszystkim ulży od razu;]

...

to zrob dziure od spodu, wtedy nie bedzie jej widac, no chba ze masz szklany blat na stole i czesto pod niego zagladasz i patrzysz na tajemnicza paczuszke od spodu :)

kt

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org