Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aerobik w Centrum Katolickim- zmiany... |
Witam. Chciałabym się dowiedzieć w jakich dniach i godzinach jest aerobik w CK, gdyż wiem że nastąpiły ostatnio jakieś zmiany. Ona ile kosztuje teraz karnet na cały miesiąc. Z góry dziękuje za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aerobik w Centrum Katolickim- zmiany... |
Zmiana jest taka że wstęp mają tylko zakonnice ;)
|
|
w piątki o 23.00 wstemp wolny
|
|
Ponawiam pytanie do pań uczęszczających na aerobik do Centrum Katolickiego- w jakich dniach i godzinach on się odbywa??? Z góry dziękuje.
|
|
Rozumiem, że nikt nie uczęszcza na niego :) albo nie zagląda z tych pań na forum. :)
|
|
|
mnie też to interesuje
|
|
Aerobik jest dla grubych i bogatych leserek. Bo kazda kobieta ktora ma szczere checi wylania potu w imie dobrej linii wysili sie zdeczka i pojdzie poprostu naturalnie na bieznie ktora jest zawsze dostepna. pozdro Łomża Guerillas
|
|
dam radę za friko !!! trochę ruchu nie żryjcie kolacji i odrazu widać efekt !!
|
|
Droga koleżanka z góry. Ja nie jestem gruba, a na aerobik chcę pójść po to mieć kondycje, poznać ciekawych ludzi i miło spędzić czas przy dobrej muzyce i ćwiczeniach. Czekam na dalsze info odnośnie aero w CK, ale chyba trzeba się samemu wybrać i się przekonać, gdyż widzę że nikt nic nie wie. To tyle w tym temacie :)
|
|
POPIERAM SPORT TO ZDROWIE
|
|
dzwon do ks. Andrzeja 86 216 89 05 albo email krzyz@4lomza.pl
|
|
A ja szukam takiej blondyny z aerobiku w obścisłych czarnych leginsach, z jędrnymi pośladkami, przez którą nie mogę się skupić na ćwiczeniach i obciążenie jakoś "samo" spada. :)
|
|
Dziękuje Tommy Boy :)
|
|
Ona884 tez bym sie z checia przeszla na aerobik, tym bardziej, ze mam ostatnio sporo wolnego czasu i trzeba dbac o siebie i kondycje, mimo ze mamy jesien :) Ona884 wiec jak cos sie dowiesz daj znac :)
|
|
hej xxxANGELxxx. To tak jak ja :) To widzę, że nie jestem sama to fajnie :) Napisałam e-maila to może się czegoś dowiem, a jak nie to trzeba się będzie samemu przejść i może akurat trafić na aero :) Ja już chodziłam do CK i bardzo mi się podobało dlatego myślę że warto, Pozdrawiam.
|
|
Ja w okresie zimowo - wiosennym chodzilam do silowni Ewa, ale tak sztywno troche bylo. Nie wspomne o cenie :P Dlatego myslalam o CK lub WSA, ale tam daleko :/ A i jak cos to ja sie pisze dopiero od 15-11-10 :)
|
|
hej ja chodzę na aerobik do centrum w poniedziałki i środy o godzinie 18 ale tez jest w innym godzinach podaje numer do pani Ady zadzwoń i zapytaj Adrianna Bytkowska 694 638 492 pozdrawiam
|
|
koksik88 napisz dokładnie o jaką blondynę ci chodzi bo trochę nas tam chodzi jak coś przekaże koleżance żeby cię tak nie rozpraszała
|
|
weronika2222 - dziękuje za informacje :)
|
|
weronika2222: ajj sam nie wiem o którą bo tam same fajnice latają :)) a może to Tyy cuu? :P
|
|
xxxANGELxxx ja to od listopada bym zaczęła :) a tak jak koleżanka napisała poniedziałek i środa na 18 :)
|
|
coza ludzie na tym forum do kościola na areobik ?????????
|
|
zapraszamy im więcej będzie weselej
|
|
Dokładnie weronika2222 :) a to nie kościół tylko Centrum Katolickie :) poza tym kościół to rożne formy działalności społecznej, nie tylko modlitwa w niedziele na mszy.
|
|
Pani Ada wynajmuje tam tylko salę do ćwiczeń więc nie wymyślajcie że to kościół każdy chodzi tam poćwiczyć a to chyba nic złego wręcz przeciwnie
|
|
Witam! Chciałabym chodzić na zajęcia z aerobiku do CK, ale nigdzie nie ma aktualnych informacji o tych zajęciach. Czy ktoś orientuje się czy zajęcia są w wakacje i jakie dni/godziny? Interesuje mnie również cena za miesiąc tej przyjemności ;) Dziękuje z góry za sensowne odpowiedzi :-)
|
|
Tam nie płaci się za miesiąc tylko po każdych zajęciqach ksiądz stoi z tacą przy drzwiach wyjsciowych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |