Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Neurolog |
Mam pytanie do normalnych userów: gdzie i jak można się dostać do na wizytę refundowaną przez do gabinetu neurologicznego w Łomźy? Z góry dziękuję :) Piszę poprawnie po polsku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Neurolog |
...przez NFZ... oczywista :) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
i to ci nie pomoze
|
|
Rano o 5.00 w kolejkę pod szpital, zawsze kilka numerków jest wolnych ,reszta na zapisy i długie oczekiwanie. Powodzenia DiDi
|
|
sranie na piranie
|
|
86 2180738 zadzwon i zarejestruj sie kwestia dwu ,trzy tygodni ul.ryerska ;dwie lekarki KUSKOWSKA LUB JACHIMOWIZ
|
|
A moze ktoś wie gdzie przyjmuje dr. Krzywda? Bardzo dziekuje za konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam.
|
|
ten dr Krzywda to dobry gbur -miałam przyjemność z nim kiedyś rozmawiać...
|
|
Na Zjezdzie w tym Centrum rehabilitacji Caritas,musisz wczesniej sie umowic mozliwe ze bedziesz troche czekal ale jak wszedzie za darmo Pozdrawiam
|
|
Dziękuję serdecznie za rady. Będę próbował. Pozdrawiam :) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Załatwione na Rybakach w Centrum Rehabilitacji. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam :) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Autor: zabusia33 (---.internetia.net.pl) Data: 18-10-10 20:35 86 2180738 zadzwon i zarejestruj sie kwestia dwu ,trzy tygodni ul.ryerska ;dwie lekarki KUSKOWSKA LUB JACHIMOWIZ ......byłam kilka razy u Jachimowicz...spojrzy na pacjenta ( albo i nie ) i od razu wie ze nic mu nie jest...Czy są na NFZ jacyś bardziej poważni neurolodzy..? Poszłabym nawet i prywatnie jeśli wiedziałabym ze idę naprawdę do dobrego specjalisty a nie do byle kogo..
|
|
Ma ktos tel do neurologa krzywdy gdzie przyjmuje prywatnie?
|
|
Na pieknej w KOMED.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |