Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sztuki Walki |
Witam chciałbym się dowiedzieć czy w naszym mieście organizowane są jakieś treningi (kluby) Sztuk walki... Czytałem na googlach wiem że jest Kung Fu ale to nie dla mnie... Może jakiś boks albo MMA ?? Z góry serdeczne dzięki za pomoc ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sztuki Walki |
sztyki walki ebz walki
|
|
Najpierw naucz się walczyć z plecakiem i książkami :)
|
|
Boks jest chyba w WSA, na legionów niedaleko maca klub karate, w zambrowie jest jakiś klub mma
|
|
Poszukaj na forum tematu o MMA, bo w Łomży też są treningi.
|
|
A wiecie coś więcej ? Bo o MMA znajduje tylko tyle że był ale nie ma (około 1,5 roku temu) ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
idz na jakies osiedle np rembelin lub trojkat tam sie szybko nauczysz ulicznych sztuk walki jak dostaniesz kilka razy wpierdziel hahahah ;] ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy
|
|
Autor: danielek1212 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-10-10 22:56 A wiecie coś więcej ? Bo o MMA znajduje tylko tyle że był ale nie ma (około 1,5 roku temu) >
|
|
Sorry że nie w oddzielnym temacie..ale kiedy są treningi BJJ ?
|
|
znam wspanialy walke,kopanie w kostki od nog,mozesz to robic wszedzie,praktyka nie wymaga wprawy i odwrotnie
|
|
nie BJJ ale JBB ale koleszka porombany
|
|
boks, karate, teakwondo do wyboru do koloru
|
|
karate kurpioskie
|
|
bierenogizapas :):)
|
|
uciekajdo ;D
|
|
na allegro ogloszenia sa
|
|
JBB już odnalazłem...ale wciąż nie wiem nic o BJJ powiedzcie PROSZĘ kiedy są treningi. Z góry dzięki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |