środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sposób na kurzajkę

Witam,może ktoś z was ma problem z kurzajkami więc mam skuteczny sposób na te dziadostwo.Cytrynę kroimy na małe kawałeczki, wielkością odpowiadające kurzajce. Wrzucamy do szklaneczki i zalewamy octem. Odstawiamy na noc. Rano odławiamy kawałki cytryny, delikatnie przykładamy w miejsce kurzajki i zaklejamy plasterkiem. Okład zmieniamy kilka razy dziennie, dodatkowo stosujemy także na noc. Ja pierwszy okład założyłem na noc,rano po przebudzeniu zdjąłem plaster i zobaczyłem że kurzajka jest czarna od środka i że korzenie zostały skutecznie wypalone.Obecnie mija 4 dzień mojej kuracji i kurzajka wygląda na przygotowującą się do kapitulacji.Jest o wiele mniejsza i wyraźnie odłącza się od zdrowej tkanki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sposób na kurzajkę

ja wole wypalanie azotem u dermatologa :)

Jest jeszcze lepszy kiedy tylko i wylacznie bedziesz moczyl wacik w jodynie i kazdego dnia namaczal kurzajkie 100% bezbolesnie i sladu po 2 tygodniach nie bedzie.....

woda i mydło. Najlepiej to nie chodzcie po brudach to sie obedzie bez kurzajek.

a ja panu profesorowi radzę dowiedzieć się skąd biorą się kurzajki.

dzieki :) wyprobuje,przeciez tego cholerstwa nie sposob sie pozbyc,zwlaszcza,jak sie jest uczulonym na kwas salicylowy,a to jedyny srodek,jaki sprzedaja na kurzajki w aptekach

ja niemialem nigdy czegos takiego ?

Witam.
Bardzo skuteczne w zwalczaniu kurzajek jest jaskółcze ziele. Po kuracji dla cierpliwych znikają bezpowrotnie. SPRAWDZONE!!!!!!!!!!!!!!
Roślina jest w zasiegu ręki prawie kazdego mieszkańca Lomży.
Pozdrawiam.

Skuteczny jest też Brodacid, polecam.

jak to skąd , z wirusa który łapiecie, sama sobie poczytaj

Więc nie wiem czemu pisałeś o łażeniu po brudach.

biba: napisz nam czy ten sposób pomógł na twoją kurzajką i opisz przebieg kuracji ;)

np . chodząć gołymi stopami po basenie zamiast w klapkach. Mozna to nazwac brudami bo chodzi tam tyle osob i jest tam wiele bakterii i wirusow więc to 1 opcja załapania tej infekcji.

a na jakich częściach ciała to wyłazi...

Bardzo proste i bezbolesne usuwanie laserem bez śladu
polecam.

kurzajka może pojawić się w każdym miejscu na ciele. Tak na prawdę nie ma jednego w 100% działającego sposobu,mam znajomych którym nie pomagał,brodacid,wypalanie,mrożenie,czy inne sposoby.Mi akurat pomogła cytrynka+ocet

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org