Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sposób na kurzajkę |
Witam,może ktoś z was ma problem z kurzajkami więc mam skuteczny sposób na te dziadostwo.Cytrynę kroimy na małe kawałeczki, wielkością odpowiadające kurzajce. Wrzucamy do szklaneczki i zalewamy octem. Odstawiamy na noc. Rano odławiamy kawałki cytryny, delikatnie przykładamy w miejsce kurzajki i zaklejamy plasterkiem. Okład zmieniamy kilka razy dziennie, dodatkowo stosujemy także na noc. Ja pierwszy okład założyłem na noc,rano po przebudzeniu zdjąłem plaster i zobaczyłem że kurzajka jest czarna od środka i że korzenie zostały skutecznie wypalone.Obecnie mija 4 dzień mojej kuracji i kurzajka wygląda na przygotowującą się do kapitulacji.Jest o wiele mniejsza i wyraźnie odłącza się od zdrowej tkanki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sposób na kurzajkę |
ja wole wypalanie azotem u dermatologa :)
|
|
Jest jeszcze lepszy kiedy tylko i wylacznie bedziesz moczyl wacik w jodynie i kazdego dnia namaczal kurzajkie 100% bezbolesnie i sladu po 2 tygodniach nie bedzie.....
|
|
woda i mydło. Najlepiej to nie chodzcie po brudach to sie obedzie bez kurzajek.
|
|
a ja panu profesorowi radzę dowiedzieć się skąd biorą się kurzajki.
|
|
dzieki :) wyprobuje,przeciez tego cholerstwa nie sposob sie pozbyc,zwlaszcza,jak sie jest uczulonym na kwas salicylowy,a to jedyny srodek,jaki sprzedaja na kurzajki w aptekach
|
|
ja niemialem nigdy czegos takiego ?
|
|
Witam. Bardzo skuteczne w zwalczaniu kurzajek jest jaskółcze ziele. Po kuracji dla cierpliwych znikają bezpowrotnie. SPRAWDZONE!!!!!!!!!!!!!! Roślina jest w zasiegu ręki prawie kazdego mieszkańca Lomży. Pozdrawiam.
|
|
Skuteczny jest też Brodacid, polecam.
|
|
jak to skąd , z wirusa który łapiecie, sama sobie poczytaj
|
|
Więc nie wiem czemu pisałeś o łażeniu po brudach.
|
|
biba: napisz nam czy ten sposób pomógł na twoją kurzajką i opisz przebieg kuracji ;)
|
|
np . chodząć gołymi stopami po basenie zamiast w klapkach. Mozna to nazwac brudami bo chodzi tam tyle osob i jest tam wiele bakterii i wirusow więc to 1 opcja załapania tej infekcji.
|
|
a na jakich częściach ciała to wyłazi...
|
|
Bardzo proste i bezbolesne usuwanie laserem bez śladu polecam.
|
|
kurzajka może pojawić się w każdym miejscu na ciele. Tak na prawdę nie ma jednego w 100% działającego sposobu,mam znajomych którym nie pomagał,brodacid,wypalanie,mrożenie,czy inne sposoby.Mi akurat pomogła cytrynka+ocet
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |