środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostatnia ich zmiana

A może byście tak na ostatniej swojej zmianie, o ŁKS-ie wspomnieli, bo przez tyle lat milczeliście w tej sprawie! Długów już w klubie nie ma, możecie Go śmiało dofinansować za pieniądze ze sprzedanych działek. Liczę na Was "kochani" radni że ostatni raz się wykażecie. Liczy na Was także ŁKS - ten ŁKS co powstał zanim Wy na tym świecie się pojawiliście.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostatnia ich zmiana

TAAAAAA i jescze co tyle co w ten klub poszlo hajsu to dawno np moglibysmy miec miejska stacje benzynowa dzieki ktorej tankowalibysmy taniej wg mnie zero hajsu dla lks bo to strata pieniedzy dziwie sie browarowi ze znowu wpakowal sie w ta bagno jak to mowia nie wchodzi si edwa razy do tej samej rzeki

więc lomza23 mozesz smiało finansowac swoj lks z wlasnej kieszeni. Nikt nie bedzie jego finansował bo wie ze to strata pieniędzy.

haha a mnie śmieszy te ich budowle ŁSM jeden kloc postawili przy nowym basenie teraz na alejkach postawią to wogole nie będzie gdzie się ruszyć no ocipieli poprostu :|

BRAK NICKA - Dawno mogliśmy mieć bulwary, dawno mogliśmy mieć to, dawno mogliśmy mieć tamto... mogliśmy mieć wszystko. Ps. W budżecie, czy tego chcesz jeden z drugim czy nie, kasa na sport powinna się znaleźć, a ja chcę tej kasy dla ŁKS-u właśnie z budżetu na sport, a nie z budżetu na stacje czy bulwary! To że czegoś Wam w mieście brakuje, nie znaczy że nie ma tego przez ŁKS! po2- bagno masz w głowie, jak nie orientujesz się jeszcze chłopcze mimo że tu mieszkasz, że ŁKS to teraz nowa jakość bez dlugów i z innymi ludźmi w zarządzie.

Profesor - A skąd wiesz, że w jakimś stopniu nie finansuję klubu? W taki na pewno nie, w jakim może to robić miasto, bo najzwyczajniej w świecie, nie posiadam takich pieniędzy. A z tym, że jak to napisałeś - "Nikt nie bedzie jego finansował bo wie ze to strata pieniędzy." - to mówisz chyba za siebie, bo nie wiem czy się orientujesz, ale jednak ktoś (min. Browar, Agro Rolnik, Mackiewicz) ten klub w jakimś stopniu finansuje, a miasto może swoje dorzucić z ww. budżetu, nie z Waszych stacji, bulwarów, ulic itp. Zrozumiecie to w końcu ludzie? Na sport też kasa leży w mieście, tylko ktoś ma uraz za nie wiadomo co do Naszego klubu. Klubu, który zakładali nasi pradziadkowie...

uraz to mają pilkarzyki owego klubu podczas grania :) Najpeirw trzeba umiec grac , wtedy trzeba finansowac . Niestety ale prawdą jest że macie lepszych kibiców od piłkarzy :)

Ty, Profesor - teraz właśnie zauważyłem, że piszesz coś, o czym nie masz bladego pojęcia ;) Jaki uraz mają nasze "piłkarzyki" podczas grania??? Kto Ci powiedział chłopcze, że Oni nie potrafią grać? Na czym to wywnioskowałeś, bo chyba nie po wynikach w tym sezonie? A mają się one tak:

12 zwycięstw!
1 remis!
52 bramki strzelone w tych meczach! (średnio strzelają 4 na mecz)
3 stracone!
11 punktów przewagi nad drugim zespołem w tabeli!

Tak nie gra żadna 4ligowa drużyna w POLSCE! - Nie wierzysz? - www.90minut.pl - tam sobie popatrz.

A teraz miej jaja i przyznaj się, że piszesz na forum byle co, byle by pisać, choć nie masz zielonego pojęcia o tym, co się dzieje w Twoim mieście.

No ŁKS dobrze daje rade :D Prawie jak Chelsea w Angielskiej Premier League tylko że nasz liga to jest najsłabsza nie chce nic mówić ale jak będzie awans to trafią na lepsze drużyny od siebie i wtedy potrzebna jest kasa na zawodników na inne potrzebne rzeczy do grania w noge dla tego miasto powinno się dofinansować do klubu jeśli nie ma zamiaru to na ki * ten stadion ? te oświetlenie te boiska treningowe i wydawana kasa jak klubu nie będzie ? jeśli się robi A to trzeba zrobić B w tym przypadku dać kase na stadion i na klub a na resztę również się znajdzie kasa ale trzeba szukać i rozważnie podejmować decyzje żeby miasto nie traciło zamiast dawać kase typowi co z wieżo ciśnień nie potrafił nic zrobić przez 2 lata to coś nie hallo i dać to kase klubowi a dokładnie młodzikom którzy jakoś pokazują że te miasto jest i żyje .

Szczególnie że na takie rzeczy jak "promocja miasta" jest kasa i z tego tytułu można na klub coś przeznaczyć. Bo nikt mi nie powie, że jak ŁKS leje każdego w tej śmiesznej lidze po 7, 8-0, to się o Łomży nie mówi! W tej chwili mamy tylko jeden taki "duży" klub w Łomży, którego mecze może na żywo oglądać na nowym stadionie kilka tysięcy ludzi na raz. Wiele osób z tego forum (Profesor i BRAK NICKA) nie chcą klubu. W czymś On Im przeszkadza, coś im zrobił... pytanie tylko co, skoro tak negatywnie się o Nim wypowiadają i są dla ŁKS-u na NIE! Nie wiem czy fajnie by było, jak by niczego nie było? Rada dla Was panowie/panie, nie chcecie chodzić na mecze - nie chodźcie! Jak nie macie zielonego pojęcia o tym 84-letnim klubie, to się na Jego temat nie wypowiadajcie! Nie Wasza broszka. No chyba że macie w tym jakiś swój prywatny cel, żeby klubowi zaszkodzić, to już inna gadka w innym temacie...

bo gracie wlasnie z pajacami , dają wam najslabszych. Nie bez powodu jesteście w lidze której jestescie .

Racja lks najlepszy wymiata, nic dziwnego jak sie gra z wiejskimi kołami gospodyń. Nie faworyzuj bo sa jeszcze inni ktorzy w przeciwienstwie do lksu maja talent i czekaja na dofinansowania zeby zdobywac podium.elo

Łomża Guerillas

Śmieszny jesteś gościu. Kto nam daje najsłabszych? Weź rozwiń myśl bo ciekaw jestem? Zresztą to nie zmienia faktu, że w dup...ie byłeś, gów...no widziałeś, bo jak to wcześniej ująłeś - "uraz to mają pilkarzyki owego klubu podczas grania :) Najpeirw trzeba umiec grac , wtedy trzeba finansowac . Niestety ale prawdą jest że macie lepszych kibiców od piłkarzy :)" a nie znałeś nawet wyników osiąganych przez ŁKS w tej rundzie, dopuki ja Tobie ich nie wypisałem, ale teraz wiesz przynajmniej jak gra drużyna z TWOJEGO miasta ;)

Poza tym znowu pokazałeś, że nie znasz tematu, pisząc "Nie bez powodu jesteście w lidze której jestescie", a to dla tego, bo nawet nie wiesz dla czego jesteśmy w tej lidze i nie chodzi o słabą grę, chodzi o inne sprawy - finansowe! Nikt za darmo grać nie przyjdzie. Każdy chciałby ekstraklasy, ale jak ktoś (ja) upomina się o wpisanie ŁKS-u do budżetu, to właśnie taki pajac jak Ty się najwięcej mądrzy! Idź do sklepu na zakupy nie biorąc ze sobą pieniędzy w żadnej postaci (karta, bony, kasa) i wyjdź z pełnymi reklamówami, zobaczymy jaki mądry będziesz! To samo jest z klubami sportowymi, za darmo nikt grać nie będzie, a Ci co będą, to awansów nam nie zrobią, bo lepsi od nich grają w innych klubach, takich gdzie płaci się zawodnikom. Zadziwia mnie to, że Ty i inni tego nie potrafią zrozumieć? Chyba że Ty też za darmo pracujesz i dajesz z siebie 100%, bo kochasz swoją pracę, to OK. masz powody pisać, że kasa dla ŁKS-u się nie należy, bo można tak samo wszystko robić tyle że za darmo!
Ludzie MYŚLTA - to nie boli, albo dajcie znać jak tworzyć, robić cokolwiek czy żyć bez pieniędzy, bo ja też bym tak chciał zachować wszystkie dotychczasowe swoje standardy nie wydając ani grosza...

Greg4Real - nie ważne z kim grają, ważne że robią to w bardzo dobrym stylu, a gość - Profesor - chce mi powiedzieć że grają cienko i kasa im się nie należy. Po prostu nic na temat ŁKS-u nie wie, a się wypowiada. Ja dla przykładu, na temat ping ponga bym nawet nie czytał, bo co mnie ten sport obchodzi, a tu gość nie dość że ma ŁKS głęboko w d..., to jeszcze się wypowiada. Masz gdzieś, to poszukaj swoich for i tam pisz z ludźmi o Twoich zainteresowaniach, tam się bawcie, bo jak pomagać nie chcecie, to choć nie przeszkadzajcie.
Racja, są jeszcze inni którzy "maja talent i czekaja na dofinansowania zeby zdobywac podium" (nie rozumiem czemu tylko w przeciwieństwie do ŁKS-u, ale niech to pozostanie już Twoją tajemnicą), tyle że ja im nie bronię się publicznie, choćby poprzez forum wypowiadać i dociekać Swojego. Ja za Nich tego robił nie będę, bo mnie interesuje tylko Nasz klub, ale jak ktoś się będzie o swoje upominał, to nawet Go poprę, jak już raczę się odezwać w nie Swojej sprawie, a to dla tego, że każdy zasługuje na dofinansowania, szczególnie w tych ciężkich czasach. Lepiej niech dadzą na ww. ping ponga, niż sobie na nagrody za ch...uj wie co?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org