piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam zespołu na wesele

Macie jakieś pomysły na dobry zespół weselny?? podajcie namiary

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam zespołu na wesele

zespół na wesele to chyba najczęstszy temat na tym forum - ile można o tym pisać - poczytaj historię !!!!!!!!

szpenio - człenio!!!!

"AMOR" super wokal mają,no i ta wokalistka-polecam

NIE POLECAM ZESPOŁU BLEF Z ŁOMŻY!!! CHŁOPAKI ZA DUŻO PIJĄ NA WESELU I POTEM WIADOMO CO...PO PROSTU NIE ZACHOWUJĄ SIĘ JAK PROFESJONALIŚCI

www.zespolcool.pl Polecam szczerze...

Ps. Ile można pytać !!??

Polecam zespół AVANS z łomży chłopaki dają rade ze wszystkim i wiedzą jak rozerać publikę

Studio band. Rockowa muza na żywo.

kiedy masz to wesele?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

w grudniu

BOSS

dRacUla

// dobry wybór to połowa sukcesu //

Polecam zespół BOSS.

Polecam zespół muzyczny SoVeR... chłopaki naprawde super grają... polecam... mam do nich kontakt... 503 327 897... Polecam

:)

Zespół Magda Band tel. 511 469 175 zadzwoń a na pewno się dogadamy.
www.magdaband.pl

Madziula19

Nie polecam zespołu BOSS byłem na 5 weselach i do kitu ich ta gra, a co najśmieszniejsze to co druga piosnka to wężyki hehe no i czasem płyta się przytnie he . Ale jak wesele w grudniu to wątpię czy dobry zespół znajdziesz :)

opti

Bardzo polecam zespół COOL www.zespolcool.pl
Super wokal. Fajne chłopaki i dziewczyna.

nie znam nazwy ale mogę polecić zespół z Piątnicy jeden robi w straży w Piątnicy a drugi Andrzej wiem że grał kilkanaście lat w zespole Imperial .Jak trzeba to załatwię numer tel.

a i jeszcze ,www.boss.pl,www.tenix.pl,www.flash.pl,www.amor.pl

szperek i cytrus, jak najbardziej polecam . Wiejski klimat w sam raz na wesele a i duzo nie biorą wlasciwie grają za darmo :)

polecam Quattro lub BOSMAN 512969435 to nr do właściciela tych dwóch zespołów chłopaki świetnie grają super prowadzą i robią mało przerw byłem jakiś czas temu na imprezie gdzie grali i wszystkim się podobało polecam.

Rockers Band Turek to 6 zawodowych muzyków z których każdy wyróżnia się oryginalną kolorystyką brzmienia. Zespół od 2005r. zajmuje się profesjonalną obsługą muzyczną imprez, indywidualnie traktując każdą z nich. Dbamy o każdy szczegół, z błyskiem w oku zdobywamy nowe doświadczenia, które potęgują w zadowoleniu naszych klientów.

Zespół na wesele Turek Rockers Band obsługuje: bale firmowe z ciekawymi konkursami z nagrodami; wesela na wysokim poziomie i za przyzwoitą cenę; studniówki z wiecznie młodymi przebojami muzyki tak polskiej jak i zagranicznej; Sylwester spędzony z nami to podróż muzyczna od lat '60 do obecnych. Prowadzona przez nas z fantazją i luzem scenicznym wodzirejka sprawia, że uczestnicy każdej imprezy czują się rozluźnieni i zadowoleni.

W skład instrumentarium wchodzą: instrumenty klawiszowe, gitara akustyczna, gitara elektryczna, perkusja, gitara basowa, akordeon, puzon. Całość brzmienia okraszona jest dwoma głosami: żeńskim i męskim - co stanowi świetną alternatywę dla monotonnie brzmiących pojedynczych głosów w innych zespołach. Dodatkowo możliwości jakie daje akordeon i puzon suwakowy wykorzystywane są do aranżacji utworów od biesiadnych, przez popowe, po jazzowe.

Wynajmując zespół na wesele Turek Rockers Band możecie być Państwo pewni, że Wasi goście przeżyją niezapomniane muzyczne chwile.

Rockers Band - i nie usiedzisz w miejscu :-)

www.rockersband.pl
kontakt@rockersband.pl
tel. 693 514 101

oni zle grają niesluchaj :)

Na pewno zespół AWANS. Nie polecam Magda Band, trzeba lubić ten rodzaj ich śpiewu.

A ja polecam zespół Carmen z okolic Jedwabnego :). Fajnie grają, umieją poprowadzić wesele :) i z tego, co się orientuję, to chyba mają wolne terminy na grudzień ;).

To ich strona: www.zespolcarmen.slub.lomza.pl można sobie posłuchać ich wykonania piosenek :).

Masakra same reklamy... Nikt tu Ci tak naprawde nie powie kto jest naprawde dobry a kto jest kicha bo kazdy sie reklamuje....

Ja Ci dam nazwy kilku zespołow wg mnie godnych uwagi

Nix
Model
Modus
Quattro
Kartel
Ronix

Nie bede pisal ktore to totalne dno ale wiekszosc juz nazw ich jest tutaj....

Pamietaj, na forum beda sie reklamowac Ci ktorzy maja slabe wziecie... A jak maja slabe wziecie to znaczy ze sami sa slabi

A ja Ci dam dobrą radę. Wejdź sobie na portal ślubny www.slub.lomza.pl w zakładkę zespoły muzyczne i odwiedź stronę każdego z reklamujących się tam zespołów, a nazwy tych, którzy nie mają podanej strony internetowej wpisuj w wyszukiwarkę (nie wszystkie ale większość z nich ma już swoją stronę internetową), posłuchaj sobie demo i zobacz na jakich instrumentach grają. Wybierz to co Ci najlepiej będzie pasowało. Z tym, że na to potrzeba poświęcić sporo czasu ale myślę, że warto. Każdy ma inny gust.

wes awans a bedziesz zadowolony i ty i goście

bzdura

Graffit - Ronix - System - Partner - Univers i jest OK

www.bossmusic.pl

www.non-stop.za.pl
Gorąco polecam!!!

ja polecam zespół z Łomży.

"Damis" . swietnie graja :) naprawde znaja sie na tym co robia:)

daj znać w temacie Łomża rperezentant od zawsze na zawsze
koleszka nazywa się Dziku i rozkręca balety jak siepatrzy !

http://forum.vectraklub.pl/uploads/av-579.gif

fajne masz strobo pewnie twuj stary brał piguły i u was w domu tak było 24h i teraz tak lubisz hehe

Zespół BluesBrothersBand to idealny zespół na przyjęcie weselne,
bal, studniówkę czy inną uroczystość.

Zapraszam na stronę http://www.bluesbrothersband.ediv.pl/

A ja nie polecam zespołu boss z łomży, za bardzo obrośli w piórka przez te lata jak grają, byłam bardzo zadowolona ze udało mi sie ich załatwić na swoje wesele, ale juz w połowie wesela gorzko tego żałowałam, zachowuja sie wulgarnie, niekulturalnie względem gości weselnich, i zrobili sie bardzo chciwi na kase. Naprawdę nie polecam!!!!!!!!!!!!!!

fifty centa polecam

www.tenix.pl

ali babki

Tylko Magda Band! www.magdaband.pl

Madziula19

MAŁE SPROSTOWANIE STUDIO BAND TO RACZEJ NIE TYLKO ROCKOWA MUZYKA CHŁOPAKI ZAGRAJĄ DOSŁOWNIE WSZYSTKO Z TEGO CO WIEM TO NIE SĄ TANI ALE CÓŻ ZROBIĆ?
JEDEN WOLI JAK MU TRZECH PANÓW STOI NA SCENIE I PERFEKCYJNIE UDAJE A INNY WOLI JAK MU ZESPÓŁ SIĘ LEDWO MIEŚCI NA SCENIE I PROFESJONALNIE ZAGRA :) A NIE ODTWORZY.
KWESTIA GUSTU POLECAM FORUM ŚLUBNE SPRAWDZIĆ Z RESZTĄ TAK JAK KTOŚ DOBRZE NAPISAŁ TE LEPSZE ZESPOŁY SIĘ NIE OGŁASZAJĄ.

Większość zespołów pod tym tematem same siebie zachwala i reklamuje, miedzy innymi takie jak: magdaband, BluesBrothersBand, Rockers Band Turek. To jest nie na miejscu oceniać samych siebie, brak obiektywności. Praktycznie każdy zespół ma teraz swoją stronę internetową, wystarczy odwiedzić i posłuchać,samemu ocenić. Są gusta i guściki.

Nie polecam zespołu AMOR!!!! kasę zedrą i tyle! Wokalistka śpiewa z podkładów!!! Sprzęt beeeeeeeeeee

nie wiem mireczek co ty w nich widzisz.

POLECAM:

Nix
Model
Quattro
Ronix

Na nie: BOSS, ITEX, AMOR

Masakra ...

Nie polecam ITEXu - śpiewają tylko swoje piosenki i reklamują nowe płyty do znudzenia. Wysoko się cenią a zabawa z nimi nie najlepsza.

SKAYNET 3 mlodych chlopaczkow dobrze graja i nie droga biora 508139685 lub 698951851

Polecam MODEL gra super!!

Witam wszytskich uzytkownikow nie ma co rozmawiac o gustach ale 23 pazdziernika mialam wesele gral zespoł Model naprwade super zabawa ,krociotkie przerwy widac ze jest to wykonywana dobrze przez nich praca repertuar swietny i super podejscie do gosci weselnych gorąco polecam.

justyna

Polecam szczerze jako klientka zespół Magda Band. Wesele to ważne wydarzenie w życiu i nie warto brać nic w ciemno. Zajrzyj na ich stronę i wszystkich reklamujących się zespołów i wtedy wybierz :-)

Pozdrawiam wszystkich wypowiadających się na temat i bez zbędnych emocji ;-)

a ja polecam zespół Smile. Byłam już na dwóch weselach, na których grali i bawiłam się REWELACYJNIE!!

Szkoda, że na moim weselu nie grali....

i tak wszyscy puszczaja z dyskietek bo grac nie umieja,lepiej wez Dj. i taniej i nie gorzej:)

Mój zespół grał na żywo i lider zespołu dał nam pokaz solo na gitarze Rewelacja

Drodzy forumowicze i ... zespoły?
ZAPAMIĘTAJCIE I SIĘ NIE ŁUDŹCIE!!!
Nie ma zespołów!!!! są tylko prowadzący uroczystości....np.wesele!
Zespół to gra na żywo, a nie z plejbeków...rozumiecie to.....
POWODZENIA

A co myślicie o zespole new system??

pro1501 i tutaj się mylisz, bo są zespoły, które grają na weselach na żywo. Tylko, że grają np w 5 i poza tym trochę liczą za taką usługę.
Ja wziąłem zespół GTW (Grupa trzymająca władzę) i nie będę żałował. Zastanawialiśmy się jeszcze nad studio band. Wszystko zależy od tego ile kasy chcesz na to przeznaczyć. Na chwilę obecną SB biorą ponad 5tyś a GTW ponad 4tyś, a nie oszukujmy się, bo trzyosobowe "zespoły" z playbackiem wezmą coś koło 2,5-3tyś.
Jak wyżej, wejdź na stronę slub.lomza i tam masz reklamy zespołów jak i forum, gdzie chyba co 2,3 temat jest o zespołach weselnych. Na 4lomza tez już tego było pełno.

zespół COOL :)
NAPRAWDĘ ZAJEBISTY ZESPÓŁ =]
Mogę dać ci numer tel jeśli potrzebujesz.i nie drogo biorą ;)
POLECAM ;)

zespół na żywo to CORAL MAX grają w 5-cio osobowym sklądzie bez żadnej ściemy i playbacku lub studio band a nie tam jakies smieszne pseudozespoły co grają z dyskietki we 2-3osoby i niemają pojęcia o muzyce hehe

BOSS gra na wszystkich weselach w mojej rodzinie. polecam

hammer - białystok. super polecam :)

Coral to był chyba z Jedwabnego?to wiem że długo nie pograli,jak Coral Max też tak gra jak Coral,to cienko to widzę!ale powodzenia..

A ja zawsze na wszystkie weselicha polecam jak najbardziej zespół RONIX-na prawde warto-idzie sie dogadać z chłopakami:) i wtedy gwarantuje,że wesele pod względem muzyki będzie zajbi....
POLECAM GORĄCO:)))))Jjakby cos mogę podać nr.kontaktowy

Ronix? bardzo dobry zespol ,mają wyksztalcenia muzyczne i chociaz umieja grac! tez polecam

Do: katevalleey

"Autor: katevalleey (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 29-07-09 19:25

będzie ci ciężko znaleźć zespół bo to środek tygodnia. U mnie na weselu 15 sierpnia gra zespół Amor! polecam... słyszałam same pozytywne opinie... właściwa strona tego zespołu to : http://zespolamor.dzs.pl
Nie polecam zespołu Zambers czy jakoś tak ;p ani Romans ani Itex. Są po prostu okropni...
Byłam na weselu gdzie grał DJ i powiem osobiście nie polecam... To nie jest ten sam klimat co zespół. Nawet jeżeli niektórzy udają... lepiej mieć gorszy zespół co gra z playbacku niż DJ."

"Ten zespół będzie grał na moim weselu 15 sierpnia. Widziałam spis piosenek jakie grają są od disco polo po najnowsze grane w radiu. Możesz tez zażyczyć sobie jakiś dodatkowych, na pewno w ramach możliwości postarają się żeby takie piosenki były, bo rozmawiałam z nimi. Słyszałam właśnie że robią bardzo mało przerw i nie grają w kółko tego samego jak zespół Romans na którym tez byłam. Polecam ten zespół."

"Ja pisałam o Romansie. Naprawdę też nie polecam, co piąta piosenka to jest to samo. Fakt oczepiny nie były takie złe, ale wciąż powtarzające się piosenki, dużo przerw, trochę się potem pochlali.
Zespół Amor pewnie niedawno wszedł właśnie na ten rynek więc pewnie dlatego nie mają zarezerwowanych wesel aż do 2010 a to wcale nie musi znaczyć ze są gorsi.
Zespoły jak BOSS i inne są bardzo długo w branży mają już wyrobioną markę i nikt nie musi się o nich pytać ale zaczynali prawie tak samo. Grali na weselu mojej siostry ciotecznej 7 lat temu. Jeden z ich zespołu uczył mnie muzyki.
Ale dajmy szansę nowym, poza tym, ze na pewno są również utalentowani. Jeden nawet po szkole muzycznej. Inny z nich tez ma doświadczenie w tej branży. Więc wie to i owo. Na pewno są początkujący ale nie amatorzy:)"
Autoreklama na pewno z ich strony nie jest potrzebna. Nie wiem po co tyle bulwersować. I próbować wpierać innym. I tak każdy zrobi co chce. Ja wybrałam tez ten zespół i jak widzę nie będę żałować, a cena naprawdę jest przystępna."

Skąd nagle taka zmiana opinii?!?!?!? przecież tak chwaliłaś i polecałaś ten zespół

Polecam zespół - Grupa Trzymająca Władzę. Nie wiem tylko czy mają wolne terminy.

http://www.gtwband.pl/

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

takiej masakry z reklamowaniem zespołów to dawno niewidziałem
ja po obejżeniu paru wesel z zespołami miałem mieszane uczucia
miałem niewielkie wesele na niecałe 100 osób
i ktoś mi podpowiedział żebym wzioł DJa
obejżałem takie wesele z DJem z Łomży -rewelacja
cena 1200zł do tego na wyjazd zdomu miał akordeoniste i gościa
z trąbko pięknie zagrali na wyjazdach
a za dobry zespół tak uważano za 3 gości raze m jedzeniem
wychodziło mi ponad 3 tyś - zaoszczędziłem i świetnie zagrał i
poprowadził oczepiny. także warto się na tym zastanowić
niebędę podawać jego numerów bo wesel mu nie brakuje
ma spory wybór muzyki bo sprzedaje płyty

gitara gra

wesele miałam ponad dwa lata temu, zespół był z miejscowości za Kolnem, Zabiele chyba...nazywają się Wikers i są świetni, nasz pierwszy zespól który wybraliśmy nawalił z terminami i to wlasnie od nich dostalismy namiary na kolegów

tu masz nr tel do chłopaka z zepołu: 607 151 653 Andrzej

Chłopcy byli cudowni, goście się bawili i nikt nie narzekał :) w przeciwieństwie do prowadzenia wesela mojego brata przez Bossa, który, jak tu się już pojawiło, wziął dużą kasę, więcej siedział za stołem... i od jakiegoś czasu jest totalnie zmanierowany...

powodzenia :)

M.

jest coraz mniej wesel i skończą się zamawiania sal na 2 lata do przodu
a i sal jest coraz więcej a nowa sala chcę się pokazać
z jak najlepszej strony to i jedzenie lepsze i obsługa

do - znajomy88
kolego ale ty płytki jesteś masz dobra technikę swojej reklamy tylko nie pomyślałeś o tym ze każdy inteligentny człowiek natychmiast domyśli się ze to właśnie ty jesteś tym dj jeśli można was tak nazwać wo gulę.
jednej pięknej soboty zajechałem do pewnego baru koło Łomży patrze jakieś wesele, spojrzałem stoi dj kiwa się jak jakieś prześcieradło na wietrze na parkiecie dokładnie 2 pary nie wiedziałem co to wo gule jest pogrzeb czy wesele, totalna porażka a oczywiście to dj bardzo znany nie będę nazwiska wymieniał,
wiec naprawdę myślę ze byle jaki zespól to już lepszy wybór niż dj.

Polecam Brawo.Są z okolic Wąsosza i Stawisk,grali u mnie na weselu.Super.

Polecam zespół brzoza dance. Są chyba z kętrzyna.

POLECAM ZESPÓŁ BOSS MUSIC.

Autor: Elżbieta10 (---.elomza.pl)
Data: 25-10-10 10:43

Bardzo polecam zespół COOL www.zespolcool.pl
Super wokal. Fajne chłopaki i dziewczyna.

A dziewczna Ela ma na imię.

Co powiecie na temat zespołu Milenium. U kogoś może grał ten zespół?

Polecam zespół Abba .W niedziele grają w Stawiskach.Podskocz i pogadaj.Na pewno Ci zagrają na weselu

Julek :)

polecam zespół select z Kolna, przyjemny wokal i niedrogo. Namiary :603751291

www.tenix.com.pl

DJ ARO masz racje

Polecam www.zespolcoralmax.pl 100% na żywo- zespół z prawdziwego zdarzenia!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org