Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świąteczny czyn społeczny piekarzy powraca! |
...za kilka dni. Szykujecie się?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świąteczny czyn społeczny piekarzy powraca! |
to będziesz znowu naginać 15 godzin
|
|
Aż tyle to nie mam zamiaru a zresztą skąd wiesz gdzie pracuję?
|
|
Te czyny są skandaliczne bo trwają nawet po 28 godzin!Pracodawco gdzie twoje sumienie!!!!!!!!!
|
|
tajniak vel andreo vel inspektorka ile jeszcze nicków masz piekarzu? hehehe
|
|
Autor: tajniak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-10-10 12:16 Te czyny są skandaliczne bo trwają nawet po 28 godzin!Pracodawco gdzie twoje sumienie!!!!!!!!! schował razem z portfelem do kieszeni a miał być kolekcjoner............
|
|
bylo sie uczyc a nie teraz nazekasz. czas sie z tym pogodzic ze jest sie pracownikiem fizycznym i sie zapier.... na chleb lapami. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Nigdy się z tym nie pogodzę!!!!!Mam już tego dosyć i fizycznie i psychicznie!A jeszcze postawa współpracowników!Ludzie opamiętajcie się !Kaligulik co ty piep...sz!
|
|
życiegniecie To tylko i wyłącznie twoja wina. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Nie moja tylko wszystkich bo na to pozwalają!Już nawet pisać nie chcą tak się boją!
|
|
Ludzie nie powinni godzić się na łamanie prawa!Rozumiem że można nagiąć przepisy ale łamać jak leci cały kodeks to już skandal!!!Żenada!!!
|
|
Donald brednie piszesz ha ha ha!
|
|
Zawsze pozostaje opcja zwolnić się i szukać lepszej pracy. Nikt na siłę za rękę nie trzyma. :) _________________________________________________________
|
|
Można szukać innej pracy ale istnieje duże ryzyko ze trafię na takiego samego obywatela a prawo jest równe dla wszystkich i należy je szanować!W dodatku nie wytrzymuję fizycznie i psychicznie pracy na okrągło i niskich płac!Już sam nie wiem co robić !!!
|
|
to dalej pisz na forum, na pewno ci pomoże... i faktycznie nie szukaj innej pracy a nuż trafisz na takiego złoczyńce jak setka innych u których już pracowałeś. Ale ty żałosny jesteś andreo vel tajniak vel inspektorka
|
|
Ja nie występuje w trzech osobach a na forum chcę się wyżalić.Donald jesteś taki sam idiota jak moi współpracownicy!!!Takie podejście ludzi psuje rynek pracy!!!
|
|
a co to za czyn?? :)
|
|
Podwójny wypiek chleba na święto 1 listopada.Piekarze pracują 12-20 godzin a wynagrodzenie otrzymują za 8!
|
|
w takim wypadku, przypadaja im dni wolne nikt dla slawy nie pracuje
|
|
8 zl za godzine + za następne 2 po 8godz 8zł\1godz X 50% + za następne po 100%. Chyba że sa to godziny nocne od 22.00 do 6.00 po 20% premi. Jak nie płacą wyżyj się w inspekcji pracy na polowej wystarczy że to udokumentujesz przed nimi i masz odszkodowanie + niewypłacone godziny w kieszeni. a nie tylko narzekacie może warto się przekwalifikować i zrobić jakic kurs by zmienić coś w swoim życiu
|
|
Świąteczny czyn społeczny startuje !!!
|
|
...tak znowu startuje za kilka dni i to największy w roku obrzydliwe!!!
|
|
jeden dzień dłużej potem się dwa lub trzy dni odpoczywa robić trzeba ,tylko legat narzeka , gdy jest trudno o pracę rzucić zawsze można lub założyć swoją firmę,
|
|
...i znowu startuje!!!
|
|
Autor: inspekorka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-10-10 18:05 Nigdy się z tym nie pogodzę!!!!!Mam już tego dosyć i fizycznie i psychicznie!A jeszcze postawa współpracowników!Ludzie opamiętajcie się !Kaligulik co ty piep...sz! vs Autor: tajniak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-10-10 09:39 Można szukać innej pracy ale istnieje duże ryzyko ze trafię na takiego samego obywatela a prawo jest równe dla wszystkich i należy je szanować!W dodatku nie wytrzymuję fizycznie i psychicznie pracy na okrągło i niskich płac!Już sam nie wiem co robić !!! to jedna i ta sama osoba!
|
|
I po nim!Znowu nabili sobie kieszenie kosztem pracownika!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |