Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukienka |
Witam.. Jestem w klasie 2 liceum i za jakies 3 tygodnie mam półmetek.. Nie mam pojęcia jak teraz dziewczyny ubierają się na takiego typu imprezy ! Czy ubrać jakąś wizytową suknię czy zwykłe? Proszę o pomoc . ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukienka |
popytaj kolezanek w klasie.... za moich czasow szlo sie w ortalionie h0jowe forum
|
|
Teraz każda chodzi ubrana jak chce...nie ma wymogu,że na czarno-biało a swoja drogą mam tania nowa z metką śliczna rozową suknie wieczorowa,dlugośc maksi.Jeśli chcesz zobaczyc to podaj meila.
|
|
catalina96xd@wp.pl ... :) chętnie zobaczę :)
|
|
w dresach :)
|
|
przejć sie do sklepu na legionów na przeciwko banku ;;pko sa'' sklep z garniturami na parteże a na pietrze kiecki. Byłem kiedyś z żoną dobre ceny i chyba najwikszy wybur tam ci doradzą.
|
|
towarzyskie napisał(a): > przejć sie do sklepu na legionów na przeciwko banku ;;pko > sa'' sklep z garniturami na parteże a na pietrze kiecki. > Byłem kiedyś z żoną dobre ceny i chyba najwikszy wybur tam > ci doradzą. to prawda, doradzą i sprzedadzą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |