Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Perfumy |
Witam! Czy ktos z Was zamawial perfumy u goscia, ktory jako jedyny kontakt do siebie podaje e-maila perfumy26@yahoo.com ?? Chcialbym zamowic jakies perfumki, slyszalem ze ma bardzo dobre, ale czekam tez na Wasze opinie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Perfumy |
tandeta, traca zapach po 3 godzinach
|
|
polecam perfumy FM
|
|
Ten gosc ma perfumy dobrych firm, jakies Hugo Boss, Dolce Gabbana, Lacoste itp. @AFMF brales cos od niego, czy slyszales tylko ze sa lipne?
|
|
ja mialem i sczerze polecam, mam kumpla ktory od ktorego biore te perfumki dla siebie i znajomych sa naprawde swietne, zapach utrzymuje sie dosc dlugo wiec nie jest to zaden bubel. w porownaniu z FM te kumpla 20ml'trowki wydaja mi sie lepsze poniewaz maja duzo przyjazniejsze opakowanie, mozna dac komus na prezent, FM zas sa troche szpetne. ostatnio wzeielm rowniez dla swojej kobiety, jest bardzo zadowolona poniewaz moze je nosic wszedzie ze soba i zmieniac zapach dosc czesto :)
|
|
Dzieki erros! :) Slyszalem wlasnie bardzo wiele pochlebnych opinii na temat tego goscia i jego perfum. Ze super zapach, ze trzymaja sie dlugo i ze dziewczyny zadowolone bo poreczna buteleczka i mozna do torebki wrzucic :P Wiec chyba jednak cos zamowie :)
|
|
Specjalnie zalozyles konto aby nas o to zapytac? Admin ty darmozjadzie h0jowe forum
|
|
@h0j Nie, konto mam juz od bardzo dawna :)
|
|
klamczuch h0jowe forum
|
|
podróbki
|
|
shook powiem ci tak... znam tutaj kolesia, ktory zna kolesia, ktory ma brata... YyYyYy, a on zna kolesia, ktory zna typa co ma te perfumy
|
|
sa zajebiste, wezme spod tego @ sprawdze czy koles godny zaufania moze bedize mial lepsza oferte niz inny koles
|
|
o co chodzi z tymi nickami? Czy każdy musi mieć jakiś nick i dlaczego ?
|
|
Nie musisz miec nicku, abys pisal na temat :)
|
|
nie zamawiaj , ja zamówiłem i butelkę zuzylem w 3 tygodnie bo wietrzeja szybko
|
|
bubel i tyle na temt
|
|
Autor: lomzyniak212 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 29-10-10 17:17 nie zamawiaj , ja zamówiłem i butelkę zuzylem w 3 tygodnie bo wietrzeja szybko bo tego się nie pije dzięciole !!!
|
|
Ja zamawialem perfumki spod tego adresu email ;) Bardzo trwale, zapach identyczny jak ze sklepu, ladne opakowanie... Tylko cena o niebo lepsza niz w sklepie. Bralem juz kilka razy, dla siebie i znajomych, a ostatnio wzialem hurtem (dostalem dobra cene) i sam sprzedaje znajomym, zarabiajac na tym ;)
|
|
Taaaa a nieraz trafia się butelka dziurawa.
|
|
jak perfumy to może perfumeria paryska
|
|
Troche drogo w tej perfumerii. Trzeba miec gruby portfel ;)
|
|
Ale oryginalne w przeciwieństwie do Twoich.
|
|
Podróby to na allegro mozna kupić, niestety. Dlatego nie kupuję już na allegro. Są perfumerie internetowe - perfumy są tańsze i to dużo niż w sklepach normalnych. Ceneo wskazuje bezbłędnie co i gdzie;))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |