Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSK ziko |
do tych, którzy tam przygotowywali się do egzaminu: jakie są Wasze doświadczenia z tym związane? zdecydowałam się na zrobienie prawka i teraz zastanawiam się tylko który ośrodek wybrać. Słyszałam kilka dobrych opinii o ziko, dlatego zanim podejmę ostateczną decyzję, chce je potwierdzić jeszcze tutaj. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSK ziko |
Pierwsze słyszę o tym OSK.
|
|
BArdzo mili.....az do bolu!!!!!!!!! Nigdy ich nie polece nikomu!!!!
|
|
kasiar90 - mozna wiedziec dlaczego? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Ja osobiscie polecam nauke jazdy Zbyszko Plus.Świetny nauczyciel.polecam akapulko12
|
|
Ferenc, Kazik, Ernest i Daniel. Słyszałem najwięcej dobrych opinii właśniie o tych ośrodkach. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Najlepszy jest Ziutek z pod monopolowego
|
|
A ja polecam OSK ziko ; )) profesjonalnie.! ...
|
|
Wybierz OSK ZIKO a nie pozałujesz:) ja tam uczyłam sie jezdzic i mile wspominam ten czas, a za kilka dni bedzie rok jak zdałam egzamin za pierwszym razem:) Mnostwo moich znajomych tez tam sie uczylo i większosc zdała za pierwszym razem.Pan Zdzisław mily gość, który wszystko super tłumaczy. Wiec z czystym sumieniem polecam Ci ten osrodek.
|
|
Jako były kursant Pana Zdziska także polecam osk ZIKO. Zaglądajcie na stronę tego ośrodka - www.ziko-jazda.pl . Na egzamin poszedłem bez żadnego stresu, oczywiście zdałem za pierwszym razem w godzinach szczytu. Wieloletnie doświadczenie Pana Zdzisława dało rezultaty przy dokładnej i co najważniejsze bezstresowej nauce :)) Jak najbardziej POLECAM ten ośrodek:) ...
|
|
trele morele pan zdzisław pseudo reklame sobie robi
|
|
dzięki wielkie, pomogliście mi w podjęciu decyzji :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Ile kosztuje kurs na kat B i A razem , może ktoś przerabiał ten temat ?
|
|
Witam serdecznie OSK ZIKO w Lomzy, jestem bardzo szczesliwa ze wlasnie wybralam was,to byl strzal w dziesiatke polecam wszystkim.Fantastyczni instruktorzy,profesjonalizm,pelna organizacja,szkolenia na wysokim poziomie,rodzinna atmostera.I choc w moim przypadku nie bylo latwo to naprawde bylo warto,dzieki swietnemu przygotowaniu mnie do egzaminu temu osrodkowi zdalam kurs prawa jazdy z wynikiem pozytywnym.Dzieki waszemu wsparciu zrealizowalam kolejny cel w moim zyciu.poznalam fantastycznych ludzi za ktorymi juz tesknie.Panie Zdzisiu i panie Kaziu dziekuje jeszcze raz m.i.n za wsparcie,cierpliwosc i cala reszte....Pozdrawiam caly zespol i nasza ekipe:)Gosia.
|
|
reklama po .uju fest i to już w kolejnym temacie :D a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
ciekawe ile płacą za takiego posta. ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |