Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda_o_Cz@cie |
Czy przez Czat lub GG można poznać swojo miłość ,nowych przyjaciół ... ? ? Co Myślisz o tym ? a)Napewno Tak b)Chyba Tak c)Nie Wiem d)Kompletna bzdura e)Czat i GG to jedne h***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonda_o_Cz@cie |
A). :D
|
|
e)
|
|
Ptysiu czyżby ciebie juz nie zobacze na GG ?
|
|
Cicho sza , Ryskago założyła sobie net w domu. Czy chcesz , czy nie , to tak , tylko skąd na to nabrać czasu.
|
|
Autochton, tak, tak, ale w cudzym :D No i okupacja na całego!!
|
|
Ryskago święto ? :P Polak żartuje lubie gg i czata a najbardziej forum na 4 lomza. ale niedługo na 1999 poscie koncze.
|
|
ptysiu nie wiedziałem że masz ich tyle ja dopiero mam 400 z kawałkiem .
|
|
A) Co z tego, że ptysiu ma 1954 posty a polak 413? Brak z ich strony jakichkolwiek inteligentnych wypowiedzi. Ich istnienie na forum to tylko kopiowanie tekstów z prasy i Internetu (nawet z 4lomza) i dorzucanie postów, które kompletnie nie mają związku z tematem i nic nowego do niego nie wnoszą ("nie wiem", "pewnie tak" itp.) Kto ich wypuścił z trzeciej klasy szkoły podstawowej? (pewnie rodzice dali w łapę). Nie wspominając już o tym, że podstawowe zasady ortografii i interpunkcji są im zupełnie obce. Drogi Adminie, stwórz dla polaka i ptysia oddzielne forum ("Piaskownica") Niech tam sobie dłubią... Pozdrawiam
|
|
MrS rozumiem ciebie taki koleś na osiedlu też ma żółte papiery. Dla twojej wiadomości nie tylko tutaj pisze też na 3 innych na www.hip-hop.pl i na takiej młodzieżowej ... no więc MrS teraz wiem czemu tak mało tutaj piszesz a jak coś napiszesz to ściagniesz od kolegów ... :)
|
|
A) MrS zgadzam się z tobą.
|
|
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49715567 <==-- buy it :D !!!
|
|
nic ciekawego,pozdrawiam;-)
|
|
A) grzybek
|
|
A) grzybek
|
|
B) :)
|
|
Zdecydowanie A ;)
|
|
cycq o co chodzi ?
|
|
Dla twojej wiadomości nie tylko tutaj pisze też na 3 innych na www.hip-hop.pl i na takiej młodzieżowej ... no więc MrS teraz wiem czemu tak mało tutaj piszesz a jak coś napiszesz to ściagniesz od kolegów ... :) yyyy..... bauhahahahahahahaha Pozdrowienia dla MrS'a :D
|
|
On się udziela na forum : (żółte miasto) :) a co do 666 to poczepiaj się kogoś innego...
|
|
b)
|
|
F) Mozna tam spotkac takiego debila jak +polak+ (kiedys sledczy, pamietacie go hahaha ?)
|
|
666 daj mu już spokój
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |