środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W sobotę Spotkanie Motoryzacyjne

Tak jak obiecywaliśmy - przekładane wcześniej Spotkanie Motoryzacyjne odbędzie się w tą sobotę czyli 30 kwietnia.

Tym razem zaplanowaliśmy je jako turystyczno sportowe. Będzie dużo jazdy na orientację, ciekawych zadań i kilka prób "sportowych"

Spotykamy się o 9.30 w Motelu Fadom. Tu będziecie mogli się zapisywać. Załoga to pilot i kierowca. Musicie mieć swoje kaski. Wpisowe to 20 zł. Liczba załóg, które mogą wziąć udział jest ograniczona.

Spotkanie zaczyna się próbą na placu przed motelem, a później to o czym pisałem wcześniej czyli jazda na orientację. Na trasie przewidzieliśmy próbę "sportową" w miejscu, które powinno dać Wam dużo radości z jazdy :)

Kończymy w Czerwonym Borze wielkim ogniskiem, podczas którego wręczymy nagrody i puchary. Kiełbaski weźcie ze sobą - coś dobrego do kiełbasek będziemy mieli - to prezent od Browaru Łomża :) Ognisko będzie na terenie Zakładu Karnego :)

Spotkanie organizujemy po to, żeby się lepiej poznać i pobawić. Nie traktujcie go jak walki na śmierć i życie :)

Podczas wieczornego ogniska bedziecie mogli stać się członkami Automobliklubu Łomżyńskiego (chcesz wiedzieć więcej o członkowstwie w AŁ - pisz na maila)

Jeżeli macie pytania - piszcie spotmoto@tlen.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W sobotę Spotkanie Motoryzacyjne

Napewno przyjde :D

Spoczko, fajnie - tyle tylko ze w sobote ŁKS gar mecz sezonu, a wiec pozdro auto fani, moze do nastepnego razu

...ni z gruszki ni z pietruszki... niestety nie moge tam być bo ma wesele :( żebym wiedział wczesniej to bym to inaczej zorganizował a tak lipa.Nie mam juz odwrotu ;( No cóż mam nadzieje że innym razem się pojawie.
Życze dobrej zabawy.
Pozdro All!!!

JA TEZ BEDE I MAM ZAMIAR DOBRZE SIE POBAWIC I NIETYLKO. TYLKO ZA POZNO SIE DOWIADUJE BO NIE ZDARZYLEM KUPIC AUTA ALE POJADE PRYWATNYM. POZDRO DLA ORGANIZATOROW I TAK DALEJ

BACA

ja tez zapewne bede (zgadzam sie z wiekszoscia szkoda ze tak pozno wysła ta informacja)
ja niestety do konca nie bede bo wybieram sie na 18-stke do kolegi z bloku ale oczywiscie jak długo bede tylko mogł to zostane !!
wiec do zobaczenia jutro !!!
pozdrawiam

Fajnie. Tylko mam nadzieje że próby sprawnościowe będą w innych miejscach niż w ubiegłym roku :/

Pięknie. Ogłoszenie 28-go, start 30-go i dlatego aż... 4 załogi. Wielkie gratulacje dla organizatorów. Tak trzymać!!!
:(

kto chciał wiedziec i troszke sie pofatygował to znalazł info i był na miejscu !! (tak jak ja) trzeba sledzic to co sie pisze na forum i ci ktorzy chcieli by byc by byli na miejscu !! (ale zgadzam sie info mogło byc kilka dni wczesniej)
imprezka była naprawde fajna !! pełna mobilizacja organizacja !!! a przede wszystkim bardzo mili ludzie !! atmosferka była naprawde super !!! do zobaczenia na nastepnej tego typu imprezie !!!
jeszcze raz podziekowania dla organizatorow !!
pozdrawiam
Zurek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org