Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W sobotę Spotkanie Motoryzacyjne |
Tak jak obiecywaliśmy - przekładane wcześniej Spotkanie Motoryzacyjne odbędzie się w tą sobotę czyli 30 kwietnia. Tym razem zaplanowaliśmy je jako turystyczno sportowe. Będzie dużo jazdy na orientację, ciekawych zadań i kilka prób "sportowych" Spotykamy się o 9.30 w Motelu Fadom. Tu będziecie mogli się zapisywać. Załoga to pilot i kierowca. Musicie mieć swoje kaski. Wpisowe to 20 zł. Liczba załóg, które mogą wziąć udział jest ograniczona. Spotkanie zaczyna się próbą na placu przed motelem, a później to o czym pisałem wcześniej czyli jazda na orientację. Na trasie przewidzieliśmy próbę "sportową" w miejscu, które powinno dać Wam dużo radości z jazdy :) Kończymy w Czerwonym Borze wielkim ogniskiem, podczas którego wręczymy nagrody i puchary. Kiełbaski weźcie ze sobą - coś dobrego do kiełbasek będziemy mieli - to prezent od Browaru Łomża :) Ognisko będzie na terenie Zakładu Karnego :) Spotkanie organizujemy po to, żeby się lepiej poznać i pobawić. Nie traktujcie go jak walki na śmierć i życie :) Podczas wieczornego ogniska bedziecie mogli stać się członkami Automobliklubu Łomżyńskiego (chcesz wiedzieć więcej o członkowstwie w AŁ - pisz na maila) Jeżeli macie pytania - piszcie spotmoto@tlen.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W sobotę Spotkanie Motoryzacyjne |
Napewno przyjde :D
|
|
Spoczko, fajnie - tyle tylko ze w sobote ŁKS gar mecz sezonu, a wiec pozdro auto fani, moze do nastepnego razu
|
|
...ni z gruszki ni z pietruszki... niestety nie moge tam być bo ma wesele :( żebym wiedział wczesniej to bym to inaczej zorganizował a tak lipa.Nie mam juz odwrotu ;( No cóż mam nadzieje że innym razem się pojawie. Życze dobrej zabawy. Pozdro All!!!
|
|
JA TEZ BEDE I MAM ZAMIAR DOBRZE SIE POBAWIC I NIETYLKO. TYLKO ZA POZNO SIE DOWIADUJE BO NIE ZDARZYLEM KUPIC AUTA ALE POJADE PRYWATNYM. POZDRO DLA ORGANIZATOROW I TAK DALEJ BACA
|
|
ja tez zapewne bede (zgadzam sie z wiekszoscia szkoda ze tak pozno wysła ta informacja) ja niestety do konca nie bede bo wybieram sie na 18-stke do kolegi z bloku ale oczywiscie jak długo bede tylko mogł to zostane !! wiec do zobaczenia jutro !!! pozdrawiam
|
|
Fajnie. Tylko mam nadzieje że próby sprawnościowe będą w innych miejscach niż w ubiegłym roku :/
|
|
Pięknie. Ogłoszenie 28-go, start 30-go i dlatego aż... 4 załogi. Wielkie gratulacje dla organizatorów. Tak trzymać!!! :(
|
|
kto chciał wiedziec i troszke sie pofatygował to znalazł info i był na miejscu !! (tak jak ja) trzeba sledzic to co sie pisze na forum i ci ktorzy chcieli by byc by byli na miejscu !! (ale zgadzam sie info mogło byc kilka dni wczesniej) imprezka była naprawde fajna !! pełna mobilizacja organizacja !!! a przede wszystkim bardzo mili ludzie !! atmosferka była naprawde super !!! do zobaczenia na nastepnej tego typu imprezie !!! jeszcze raz podziekowania dla organizatorow !! pozdrawiam Zurek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |