Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczurzyca |
Witam, przygarnę lub odkupię samicę szczura.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczurzyca |
przygarnij kropka !
|
|
|
a mi sie snily szczurze gowna bleee... ;)
|
|
:))))))))
|
|
w zoologicznym przecież możesz kupić.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Ja mam w piwnicy szczura tylko nie wiem czy to on czy ona byś musiał pod ogon zerknąć jak śpi :)
|
|
śLeDcZy dobre hahahaha
|
|
zboczeniec cholerny kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
w zoologicznym zakupisz za 10zł :D prawie za friko hehehhehe ewentualnie do piwnicy idz poszukac nie no taaaaaaa
|
|
Wow, nie gadajcie w zoologicznym? Czego sie odzywacie jak nie macie pojecia. Sledczy u szczura nie trzeba zagladac pod ogon nie wszyscy maja takie male jaja ze trzeba szukac... i szukac:)
|
|
haha no widzisz a w twoim przypadku trzeba :D to jak zerkniesz mu pod ogonek czy mam go zatruć gazami ?
|
|
Zjedz kope.
|
|
Eee to ty chcesz szczura nie ja :D ty będziesz jeść kopy nie ja :D ale to dobrze że uczniowie podstawówek chcą mieć zwierzątka w domach a nie tylko sex drags i hipolo :)
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |