Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paintball W Łomży |
Witam, Czy jest ktoś chętny by grać w paintball w Łomży? Wiem, że kiedyś było tu pole do gry, lae nie moge zloklalizować nikogo, kto miałby z tym coś wspólnego. Sama nie pogram:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paintball W Łomży |
Chętnych bedzie od groma moze na fortach w piątnicy ?
|
|
Zapomniałam dodać, że mam kilka kompletów sprzętu do wypozyczenia. Kulka też sie znajdzie (w rozsądnej cenie:)))))
|
|
Z fortami jest troche dziwnie. Tak an prawde nie wiadomo z kim gadac na ten temat. Zajrzałam na stronke gospodarstwa agroturystycznego i okazało sie ze mozna je zwiedzac (maja to w ofercie). Tymczasem kiedy byłam ostatnio na forcie (tym przy drodze na Jedwabne) okazało sie ze jest zamkniety!!! otoczony bramą!!! inne są zanieczyszczone (rolnicy wywozą tam m.in. padline!!!) . Ale paintball jest zajebisty równiez w terenie otwartym :))))) pozdro
|
|
Znam znakomite miejsce do paintball`a. W niedalekiej przyszłości chcę tam ze znajomymi urządzić jakąś grę wg. mniej więcej historycznego scenariusza. Miejsca nie zdradzę, bo po pierwsze jest historczyczne, po drugie jest tam względnie czysto a po trzecie nie chcę, żeby po przeczytaniu mojego posta jakieś bydło się tam zjawiło i zniszczyło stan aktualny. SuJKa mam pytanie do Ciebie: ile chcesz za wypożyczenie sprzętu i ile masz kompletów?
|
|
sura napisał(a): > Znam znakomite miejsce do paintball`a. W niedalekiej > przyszłości chcę tam ze znajomymi urządzić jakąś grę wg. mniej > więcej historycznego scenariusza. Miejsca nie zdradzę, bo po > pierwsze jest historczyczne, po drugie jest tam względnie > czysto a po trzecie nie chcę, żeby po przeczytaniu mojego posta > jakieś bydło się tam zjawiło i zniszczyło stan aktualny. SuJKa > mam pytanie do Ciebie: ile chcesz za wypożyczenie sprzętu i ile > masz kompletów? > Mam 10 -12 kompletów (butle na Co2). wypożycze za 40 zł sztuke. Jeśli chdzi o to miejsce, które znasz i które chces chronić przed jak to określiłeś "bydłem" - liczy sie dobry szcenariusz!!! a nie wypaśne, nieskarzone ludzką nogą pole. a poza tym ja zawsze sprzątam po sobie!!! a czasem nawet po innych...amatorach kontemplowania przyrody Pozdro
|
|
Sujka, prosze napisz do mnie na maila zaraz
|
|
SuJKa: Są ludzie i "ludzie", mam nadzieję, że rozumiesz dlaczego nie chcę tu pisać gdzie to jest;) Co oferujesz za te 40zł oprócz wypożyczenia sprzętu? Naboje CO2? Kulki? Jakieś maski? Na jaki czas pożyczasz ten sprzęt? Czy to jest np. 40zł za godzinę? I najlepiej by było jakbyś odpisał/odpisała mi na mail sura@o2.pl
|
|
sura napisał(a): > SuJKa: > Są ludzie i "ludzie", mam nadzieję, że rozumiesz dlaczego nie > chcę tu pisać gdzie to jest;) Co oferujesz za te 40zł oprócz > wypożyczenia sprzętu? Naboje CO2? Kulki? Jakieś maski? Na jaki > czas pożyczasz ten sprzęt? Czy to jest np. 40zł za godzinę? I > najlepiej by było jakbyś odpisał/odpisała mi na mail sura@o2.pl > wiem ,wiem... Marker (półautomat - każde naciśnięcie spustu to jeden strzał), butla napełniona Co2 (na miejscu moge napełniać, dobrze napełniona wystarcza na 500-600 strzałów) magazynek, jednocześciowy strój, maski V-force (podwójna szybka). Czas nieogranicozny (ale w ramach jednej doby :))) To wszystko za 40 zł. Kulki to już inna bajka :))) Możesz kupować u mnie lub przyjezdzać z własnymi.
|
|
W Łomży jest 5-6 osób które dość regularnie grają w paitball. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólną zabawą zapraszamy. Niestety trzeba mieć swój sprzęt. Chętnie pogramy z osobami z wypożyczonym sprzętem. Zainteresoowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam Paweł
|
|
Mój adres: autoplus@o2.pl
|
|
Paweł S napisał(a): > Mój adres: > > autoplus@o2.pl No to jest widze jakiś dobry początek :))) Musimy sie jakos dogadać. Nie macie nic przeciwko kobietom w sporcie paintballowym (??????) pozdro SuJKa
|
|
Myślę, że płeć w painballu nie ma większego znaczenia. Oczywiście z kolegami nie mam nic przeciwko graniu z kobietami. Jeżeli jesteś zainteresowana grą z nami to napisz na podany adres i podaj nr telefou. Przed najbliższą grą skontaktuje się z Tobą. Mamy ciekawe miejsce do gry, takie do 20 osób. Jesteś zarejestrowana na forum PSI? Pozdrawiam Paweł
|
|
Sujka daj jakis namiar na siebie czy cos w tym stylu! Ew. ktokolwiek z forum wie u kogo wypozyczyc sprzet do Paintballa?
|
|
SuJka zostaw tutaj jakiś kontakt do siebie (najlepiej nr GG) i powiedz w jakich godzinach można Cię złapać... Pozdrawiam
|
|
SuJka odleciała za morze?:)
|
|
też jestem zainteresowany + jeszcze 2 osoby.
|
|
sujka jak spojzysz w tego posta to skontaktuj sie mlodyulek@o2.pl bedziesz mial grupe kolo 8 osob Chociaż noc była ciemna, księżyc w nowiu,a niebo chmurne to zobaczył tysiące jaskrawych gwiazd
|
|
koleje 2 osoby dolaczaja tez chce z dziewczyna :) postrzelac
|
|
Na fortach takie zabawy raczej bym odradził.
|
|
Jeśli ktoś potrzebuje wypożyczyć sprzęt do paintballa to zapraszam do mnie. Posiadam tez do dyspozycji9 ciekawe pole. paintball.lomza@gmail.com pozdrawiam
|
|
Zwierzu co jestes w stanie wypożyczyć i za ile, na jak długo i czy dużo tego masz :)?
|
|
Mogę wypożyczyć wszystko co potrzeba do gry(marker, maska,butla,mundur,kulki) Cena zależy gdzie będzie gra, ile osób i kulek? na pewno taniej niż cena podana w poście powyżej :) mam ponad 20 kompletów a w razie potrzeby mogę mieć więcej.
|
|
Zwierzu gdzie to pole? Daleko od Lomzy? Jakis adres www?? Tak w 15 znajomych chcemy pograc - ile za wypozyczenie i kulki?
|
|
Podobo 35 pln od osoby i masz za to 100 kulek i płaci się jedynie za kulki.
|
|
Jedno pole jest w Piątnicy drugie na skraju Łomży. Mogę też dowieść sprzęt we wskazane miejsce. Cena za komplet + 100 kulek 35zł każde następne kulki po 20gr/szt. Strona www niedługo będzie zrobiona.
|
|
Dzieki,
|
|
http://paintball.orge.pl To jest strona osoby organizującej takie zabawy w Zbójnej (niedaleko od Łomży). Numer telefonu i GG na stronie w ramce po prawej stronie. Polecam. http://paintball.orge.pl http://paintball.orge.pl
|
|
www.tomazipaintball.com Na stonie znajdziecie wszystko. Chetnych na gry zapraszam na forum.
|
|
Dodam jeszcze ze gramy we wlasnym lesie, przygotowanych do "walk", okopy itp. wszystkie markery na HP - nowki Tippmanny 98, no i maski - z podwojna szybka JT Radar Thermal - komu parowala maska to doceni zalety podwojnej szybki ! Zdjecia z pola mozna obejrzec na stronce. To tyle reklamy 'o))
|
|
smieszne to, tyle osob niby teraz gra, ale co do czego to nikogo nigdy nigdzie nie spotkalem poza tymi ktorych znam osobiscie :/ jest ktos chetny na gry z wlasnym sprzetem...? ----> www.paintball.info.pl jest baza z kim mozna sie w lomzy kontaktowac wiec zapraszam. jak cos to zawsze jestem chetny zeby kogos "zabic" :) jeszcze nie gralem, ale polecam Tomazi ;) zwierzu - zejdz z ceny kulek troche, masz juz konkurencje ;)
|
|
Konkurencja jest już od zeszłego roku, Firm przybywa i jakoś wszyscy dają sobie radę:) ostatnio naliczyłem 4 nowe. Co do cen to wszyscy którzy grają u mnie wielokrotnie wiedzą że jestem elastyczny. Cena zależy od ilości osób i kulek.
|
|
crasy - pisalem do Ciebie na PSI - odpisz na PW
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |