środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co z majówką???

Czy ktoś wie, czy w Łomży bedzie majówka w tym roku?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co z majówką???

Na muszli nic niewiadomo ale zato w Rampie będzie.

w rampie 2 maja ma byćSzymon Wydra & Carpe Diem, a poza tym nic nie słychać, żeby coś było.

bo Łomża to wiocha w ktorej nic nigdy sie nie dzieje i jak se ktos sam nie zorganizuje to niema majowki :)

A nawet jak będzie Majówka to bedą tylko zespoły Disco-Polo a nie żadni znani wykononawcy jak doniu,liber,52 dębiec

o takich "Ascetach" to Ptysiu możesz sobie tylko pomarzyć... Ale Fu kiedyś był w Łomzy w Atomie:) /dawne dzieje.....

a ja bym Arke Noego sprowadziła:)

carmello, niewiem czy pamiętasz ale napewno przed FU był w atomie jeszcze czyba PEZET czy może nawet sam Peja. Ale jak byli to tylko i wyłącznie w atomie...

A to cos musi być na muszli :D

To prawda Peja był w Atomie nom i chyba j uż nie przyjedzie donas .

Nie jestem jego fanką, ale to chyba duży zaszczyt dla Łomży, że przyjechała tak zacna i szanowana osobistośc? <rotfl>
Nie jestem tez fanką Majówki na Muszli, bo zespoły disco-polo które tam 'rozkręcają' ludność mnie odstraszają na kilometr.
Ogólnie to zaszokowana jestem przyjazdem Szymona Wydry. Co on biedaczek będzie robił w naszym mieście? ;)

"Don't eat yellow snow"

Fakt, Peja był kiedys w Atomie, ale teraz to on sie może bać trochę w tereny w wojewódźtwa podlaskiego sie zapuszczac, bo w Łapach podobno od tamtejszych imprezowiczów dostał w gębę..... , takze nei miła wspomnienia ma z tą miejscowościa (w koncu też na Ł). A jeśli chodzi o muszlę to z wielkich gwiazd to pamiętam jak przyjechał chyba 5 lat temu, Paweł Kukiz. Fajnie dobrze śpiewał wtedy, tylko okropnie wtedy lało:))))

Ale powiem wam jedno lepjej byscie sie napewno bawili przy zespołach Disco Polo niz przy Hip-Hopie :D

A' propo wizyty Pawła Kukiza i Piersi to był najlepszy koncert ostatnich lat. Była niesamowita atmosfera pomimo lejącego deszczu. A Szymon Wydra przecież był niecałe dwa lata temu w Yamie i to był bardzo przyjemny występ.
Moim zdaniem albo powinni zapraszać porządne zespoły albo w ogóle nic nie organizować.

Co do imprez coś niecoś jest tu:
www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4260
www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4258

Jak znajdę coś wiecej to podżucę.

BUNKIER

lipa z ta majówką jest!!! nic sie na muszli nie dzieje w ten pierwszy majowy weekend......

wie ktoś czy dzieje sie coś w niedziele ciekawego w Ostrołece?? Chyba tam pojade.....

A coś w jakimś parku słyszalem.

Tam gorsza bryndza jak u nas , patrz http://www.moja-ostroleka.pl/

thx za info.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org