Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fotoradary |
Mam problem jechalem dzis samochodem w strone szosy zambrowskiej przez kazanska i okolice szpitala i tam jest radar , powie mi ktos czy dziala ja w lomzy wszystkie radary ? i wymieni te ktore dzialaja a ktore nie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fotoradary |
one raz dzialaja a raz nie.. Pewnie wiecej niz polowa w Łomży nie dziala radarow.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
od rana w tym miejscu nie był aktywny
|
|
Najwiekszym problemem to to ze nie mam prawk ajeszcze i jechalem samochodem starszych wiec wiecie wydygany troche zeby mi fotka jakas nie przyszla
|
|
I jeszcze jeden radar ten jak sie jedzie od tego ronda kolo kauflanda w gore w strone stokrotki
|
|
a niech cię dorwą
|
|
te radary nie dzialajo ,a ty glupi jestes zeby widziec radary i nie zwoplnic ?
|
|
wystarczy poje.bańców z prawkiem na drogach a tu jeszcze jeden ale bez prawa NIECH CIĘ DORWĄ to o jednego durnia będzie mniej.
|
|
Autor: romanboski (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 14-10-10 17:00 Najwiekszym problemem to to ze nie mam prawk ajeszcze i jechalem samochodem starszych wiec wiecie wydygany troche zeby mi fotka jakas nie przyszla ---------------------- Ależ się wygadał hahahahaha;))))
|
|
|
Radził bym uważać na radar przy Alei Piłsudskiego.
|
|
nie no dobrze ejzde tylko w tym samochodzie w ogole predkosci nie czuc lekko depniesz i 100 jechalem w granicach 60-70\
|
|
Na ten tuz przy szpitalu ?
|
|
ja tez nie wiem ktore dzialaja a ktore nie, ale zawsze zwalniam tam gdzie radary:) i jakos do tej pory mi sie udalo
|
|
ja tam zawsze przy radarze 3mam sie wolno ale tolerancja radaru wynosi do około 65 więc jak nie przekroczyłeś to spoko.
|
|
zebys zaplacil za kurs i egzamin to bys mial wyczucie ile depnac, co tak sie chwalisz, ze mas ztakie auto dobre? Ja tez jak nie spojrze na licznik to mam nawet i 160 ale wiem kiedy depnac na pewno nie przed radarem baranie a zeby cie zlapali i odroczke dali
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |