Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W sobotę o 16:00 WIELKI MECZ! ŁKS - STOMIL!!! |
W najbliższą sobotę ŁKS zmierzy się z olsztyńskim Stomilem w walce o kolejne ligowe punkty. Mimo, że były pierwszoligowiec nie stanowi już choćby cienia drużyny, która kilka lat temu walczyła jak równy z równym z najlepszymi drużynami w kraju, weekendowy mecz i tak zapowiada się na arcyciekawe widowisko! Oba zespoły zajmują obecnie miejsce w środku ligowej tabeli. Stomil plasuje się na 11. miejscu i ma 5 punktów straty do ósmego ŁKS-u. W ostatniej kolejce nasz najbliższy przeciwnik przegrał dość niespodziewanie u siebie z Ceramiką Paradyż 0:1. Miejmy nadzieję, że nasi piłkarze zagrają w końcu na miarę swoich możliwości, z wielkim zaangażowaniem i pokonają, podobnie jak w rundzie jesiennej, olsztyński zespół. W sobotę niestety trener ŁKS-u nie będzie mógł skorzystać z pauzujących za nadmiar żółtych kartek Zbigniewa Kowalskiego i Chiomy Chimeze. Pozostali zawodnicy są zdrowi i gotowi do gry. Mecz nie tylko piłkarsko zapowiada sie bardzo ciekawie. Do Łomży na pewno przyjedzie liczna grupa fanów Stomilu Olsztyn. Tak więc zabierzmy na stadion naszych znajomych i pokażmy jak wygląda piłkarskie święto w Łomży! Początek sobotniego spotkania o godzinie 16:00! Zparaszamy wszystkich fanów biało-czerwonych! MUSI BYĆ NAS JAK NAJWIECEJ!!! TO BĘDZIE NIEZAPOMNIANE WIODOWISKO!!! eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W sobotę o 16:00 WIELKI MECZ! ŁKS - STOMIL!!! |
A co z porządkiem i kulturalnym zachowaniem się? Czy łomżanie potrafią potraktowac gości z sympatią i życzliwością?
|
|
Ja na mecz przyjde :D
|
|
Tu nie ma innej mozliwosci przychodzcie na mecz !!!!!! ja oczywiscie tez bede :)
|
|
Zibi a to sie zobaczy w trakcie jak będzie kulturalnie czy też nie, bo jeżeli kibice Stomilu nie będoą bluzgać to i my nie będziemy.
|
|
No ja też będe. To powiniewn być nie zapomniany mecz:):)P) i akurat dziś kupuje szalik to b ędzie nwet dobrze,o jeden szalik więcej!!!!
|
|
Wiacie. ja ide z kumplem więc i wy bieżcie ze sobą znajomych i innych ziomów. musimy zrobić hałas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Tyku o to się niemartw :P
|
|
A osoby w moim wieku wpuszczają za darmo ? jeśli tak to przejde się na mecz bo dawno nie bylem.
|
|
polak jak masz ponizej 14 lat, jesteś kobietą(*heheh) albo wojakiem wstęp za darmo a jak masz poniżej 143 latn to weś legitymacje szkolną,ale ja tesh mam patent żeby wejść na mecz za darmo(nawet osoby 22letnie) poprostu przejść przez bramkę kolo wysypiska.hehe
|
|
a i jeszcze coś"poniżej 14 lat" przepraszam za bledy.
|
|
A tyłem nie ma przejścia ?? no cóż wezme legitymacje z 1 klasy :) i wpuszczo jak nie to w pałe/
|
|
W sobotę o 16:00 WIELKI MECZ! ŁKS - STOMIL!!! |
|
A gdzieś to wyczytał że mecz jest w sobotę???????
|
|
loko,mecz BYŁ w sobotę, BYŁ... ...wiosną ubiegłego roku :)
|
|
heuhe wystarczy spojrzec na date :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |