Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kobiety to...... |
Był niedawno post "faceci to świnie" a w takim razie jakie są kobiety ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kobiety to...... |
faceci są z marsa, a kobiety to idiotki
|
|
|
to powazny obiekt pozadania sexualnego... a najlepsze sa cycuszki... oooooooooj jak ja lubie cycuszki :) nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
Fałszywe !!!!!!!!!!
|
|
dlaczego fałszywe? usługi krawieckie
|
|
więcej w słowach piosenki... http://www.youtube.com/watch?v=oxrFbsI8QGo
|
|
Kobiety to: Zwykli ludzie ale... rozdarci dualizmem natury kobiecej, który polega na tym czy: 1. Wybrać spokój - opiekuna "gniazda" najlepiej nieatrakcyjnego dla innych samiczek ale wracającego do gniazda i przynoszącego smaczne robaczki 2. Wybrać dobre geny - żeby dzieci były też atrakcyjne i mogły wybrać partnerów równie atrakcyjnych (dobre geny to patent na sukces potomstwa) - ale taki będzie atrakcyjny dla innych samiczek i może być złym opiekunem gniazda. Kobiety to: Zwykli ludzie ale... to nie one traktują miłość jak pierwszy wiosenny ciepły deszcz. Jak coś co się radośnie zdarza - przed czym nie ma obrony. Co może dawać radośc każdej chwili opadów. Jak coś czym się cieszyć, co nie rodzi smutków i obowiązków. Wystarczy spojrzenie, zapach, chwila - nie komplikuje, nie krępuje, nie każe wyrzekać się czegokolwiek. Jest radością, chwilą, modlitwą i jednością z naturą. Kobieca milość jest mocno uwarunkowana. Tylko mężczyzna może kochać za sam wygląd, zapach lub uśmiech... Kobiety natomiast są mocno uwarunkowane - są zainteresowane innymi, bardziej przyziemnymi cechami takimi jak intelekt (bardzo praktyczne), bogactwo (bardzo praktyczne), wykształcenie (bardzo praktyczne) itp... Inteligentny mężczyzna bez trudu potrafi pokochać kobietę piękną ale niezbyt lotną. Kobietom inteligentnym przychodzi to z wielkim trudem. P.S. Czy dlatego są fałszywe ? Nie ! Taka jest ich natura. Takimi właśnie są prawdziwe.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=L4CSdX6RaFE
|
|
kobieta jest jak pocisk, wpada w oko, przebija serce, dziurawi kieszeń i wychodzi bokiem. Kobitki są git gorzej z tymi paniusiami dla których nie liczy się nic poza kasą i takie są najgorsze nie dość że nie mają godności ani żadnych ambicji (poza nadstawianiem dup...) to jeszcze robią z naiwnych gości debili.
|
|
ZNAŁEM JEDNĄ HANIE - CZESZKE. NOGI AZ PO CYCE, DOBRA DUPECZKA BYŁA AND ALL TYLKO TROCHE JEJ Z JAPY PODAWAŁO I MIALA JAKIEGOŚ TRANTYPLA NA WARDZE.
|
|
Damianolo: A byłeś w Gdyni "u Maksyma" ? Było tak: Życie portowe + ekskluzywni importerzy/przemytnicy czasów PRLu i cała ich otoczka (łącznie z SB). Na marginesie: miejsce bardzo ładnie położone - choć Maxima już tam nie ma... P.S. Z tego magicznego miejsca wywodziły się niewyobrażanie ładne i inteligentne "głupie", które niejednego obtańczyć potrafiły...
|
|
Sa falszywe zaklamane wazniejsze sa dla nich dobra materialne, obludne, puszczalskie
|
|
no no arie ale żeś pojechał :) ale nie wszystkie takie są usługi krawieckie
|
|
No nie wszystkie ale wiekszosc wiem to z doswiadczenia
|
|
Nie mam zdania.. Pomysłowo.
|
|
naiwne? Moja znajoma tak określiła kobiety. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
KOBIETY WSZYSTKICH KRAJOW LACZMY SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
kobieta to *** z cyckami....
|
|
ZACNE DAMY!
|
|
Kobiety wszystkich krajów! Łączcie się z facetami... rudy błazen z druhem
|
|
wypraszam sobie ! ;)
|
|
piekne oczekiwajace nimfy http://www.visoterra.com/images/original/un-sculpteur-cubain-visoterra-27905.jpg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |