Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
telewizja ist |
siemka mam pytanko dziala wam telewizja ist na windowsie 7 ?? bo ja juz chyba 4 wersje VLC sciagnalem zainstalowalem i nic. mozecie pomoc wrazie czego ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: telewizja ist |
A mi wolno net działa buuu :[
|
|
ZAKUPIENIE ORGINALNEJ WERSJI PHOTOSHOP CS3 POWINNO POMÓC
|
|
a co mam program do obrobki zdjec do ogladania telewizji w IST ??
|
|
moze to glupie pytanie ale czy przestawiles w ustawieniach "zapowiedz SAP"
|
|
przestawilem, a zreszto kiedys na windowsie xp mi dzialalo wszystko a teraz na 7 nie dziala i nie wiem dlaczego
|
|
BO NIE MAS PHOTOSHOPA
|
|
Witam Nie jest to winą Windowsa 7. Na stronie IST pojawił się komunikat, że w 2 połowie września nastąpi przerwa w działaniu telewizji, która miała potrwać kilka dni. Niestety do dzisiaj nie działa i to nie tylko na Widows 7 ale u wszystkich użytkowników czy to z XP czy VISTA. Pozdrawiam
|
|
nie zgadzam się ja mam xp i mi normalnie chodzi tv ist tylko ze zamiast 6 programów tak jak było kiedyś jest teraz tylko 4. obiecali powiększać ilość programów a zamiast tego to maleje ale z tego co wiem to w okolicach ks. anny nie działa poprawnie
|
|
a nie wiecie moze trzeba skonfigurowac jakos ustawienia w windows 7 ?? i mieszkam w ogole w innym rejonie niz ks.anny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |