Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z nim będzie? |
Czy wiecie co dalej z budową tego supermarketu przy kościele Krzyża św. Ostatnio gdzieś czytałem że prawdopodobnie mają kontynuować jego budowę a gdzie indziej że mają to rozebrać i jeszcze inne wersje. Już tyle czasu stoi takie COŚ niedokończone na osiedlu i nic się nie dzieje. Ładnie to napewno nie wygląda taki goły szkielet ogrodzony blaszanym płotem wizytówką miasta to napewno nie jest. Pewnie postoi tyle co dawny pawilon gdzie teraz jest Lider Price. Czy wiecie coś na ten temat? BUNKIER
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z nim będzie? |
Podobno ma tam być synagoga.
|
|
Podobno mają go przyłączyć do Kościoła Św. Krzyża... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Podobno mają tam zrobic baze wojskowo dla Rosjan ...
|
|
powstanie tam nowa siedziba bin ladena i jego ziomkow
|
|
a moze wszystko połączymy w jedną calosć??
|
|
Proste że tak to bedzie Cerkwia,Celibat,Kościół,Wojewódzki odział siedziby Bin Ladena w Polsce i wielle...
|
|
na pewno to bedzie stacja kosmiczna Marsjan ;))
|
|
W stacij kosmicznej bedzie Bin Laden zburzy synagoge cerkwie i celibrat a rannych przewieź się do szpitala.
|
|
Widzę że nikt nie wie na poważnie i nie ma żadnych wiadomości na temat tego nieszczęsnego niedoszłego naszego supermarketu o ile można takim go nazwać w świecie to są pożądne i prawdziwe supermarkety nie to co w Łomży same dyskonty Biedronki , Lidery i Stokrotki. Ale zobaczymy co nam wybudują przy kościele Miłosierdzia Bożego. A z propozycjami jego zagospodarowania słyszałem jeszcze o STACJI METRA , DWORCA LOTNICZEGO DLA CZERWONEGO BORU i wiele wiele innych propozycji. A pozatym jego faktura przypomina mi taki wielki chlew lub kurnik :))). Jak wiecie coś to piszcie co z naszą PASKUDĄ będzie. BUNKIER
|
|
Polak: na wojewodzka siedzibe Bin Ladena to nie mamy co liczyc, bo na pewno jak juz cos sie zacznie z tym robic to Bialystok nam to sprzatnie sprzed nosa. ;)
|
|
Ja głosuję za synagogą, coby łomżyńscy izraelici mogli wyjść z ukrycia (pedały mówią na to "ujawnienie się") i np. zaprosić "Kontakty" na inaugurację działaloności.
|
|
eh, a ja mówie, że bedzie tam pastwisko dla krówek (oczywiście po demontażu szkieltu :)))), czyli po staremu :))))
|
|
Dobra popisaliśmy sobie co z nim będzie ale raczej te wszystkie wasze propozycje napewno nie zostaną zrealizowane :). A teraz na poważnie czy nikt w Łomży naprawdę nic nie wie co się z nim stanie i czy dalej będzie kontynuowana jego budowa. Morze ktoś z władz miasta wie np. pan Sroczyński z ratusza ?. Co zawsze się wypowiada przed kamerami na tego typu sprawami. Jka coś wiecie na poważnie to piszcie. BUNKIER <b>.....</b>
|
|
Ja z nieoficjalnych zródeł dowiedziałem się że ta firma co robiła te niby sklep i właściciel chcą sprzedać to komuś innemu ... napewno do innego użytku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |