Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powód kontroli znany jest panu ? |
Policjanci z ostrołęckiej drogówki łapią kierowcę, który złamał przepisy. Prawnika. No i zaczyna się... :) http://www.youtube.com/watch?v=6tB1INfg2po
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powód kontroli znany jest panu ? |
|
o jakie skurczybyki, czemu filmu nie pokazali mi od razu pokazali nawet jak nie chcialam go ogladac, bo dobrze wiedzialam ile jechalam a tu...widocznie kto ma bmw ten ma z gory przesrane. I pierwszy raz slysze zeby w momencie nie ptrzyjecia mandatu od razu komenda straszyli...chcieli go w balona zrobic
|
|
DEBILIZM Admin jest tak nadgorliwy że przed chwilą skasował moje posty o następującej treści: - czy są jeszcze grzyby w lesie - gdzie można kupić dobre buty - szukam dziewczyny na jesienne wieczory Czy te posty to przestępstwo czy są złe , o co chodzi ?
|
|
Autor: lauracrow1 (---.introlan.pl) Data: 06-10-10 13:59 o jakie skurczybyki, czemu filmu nie pokazali mi od razu pokazali nawet jak nie chcialam go ogladac, bo dobrze wiedzialam ile jechalam a tu...widocznie kto ma bmw ten ma z gory przesrane. I pierwszy raz slysze zeby w momencie nie ptrzyjecia mandatu od razu komenda straszyli...chcieli go w balona zrobic same kon krety
|
|
brawo dla kierowcy, nie dał się wrobić, trzeba walczyć z nimi o swoje, myślą, że wszystko wiedzą i mogą wszystko bo mają blachę
|
|
taaaaaaaaaa
|
|
jak sie nie dal wrobic? maja go na tasmie wiec o co kaman?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |