Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry fryzjer dla czteroletniego chłopca |
Hej Tak jak w temacie :) Kogo możecie polecić ? Z góry dzięki za info. .............................................................................................................. Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry fryzjer dla czteroletniego chłopca |
Nie idź z nim do tych peerelowskich fryzjerów z dwornej czy długiej... Polecam fryzjera na ul. Wyszyńskiego, skręcając z Sikorskiego po prawej stronie przed Biedronką. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
u mariana naprzeciwko 4plus
|
|
polecam Pani Marzenka u Mariana
|
|
Hej oststnio strzyglam trzylatka u fryzjera na wyszynskiego obok piekarni i jestem bardzo zadowolona
|
|
takich chlopcow strzyge sama
|
|
Polecam starsza pania na Dlugiej nad matysiakami.Moj maluch ma 3.5 roku i przypadkiem trafilam z nim do tej pani i REWELACJA!Zawsze plakal jak tylko weszlismy do jakiegos fryzjera i Nerwowka tylko byla i nic nie bylo go w stanie uspokoic poza wyjsciem od fryzjera.A u niej spoko.Super ma podejscie do malego klienta.POLECAM!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |