Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PenDrive kto pomoże? |
Od jakiegoś czasu mam problem z moim PenDrive albo raczej z komputerem. PenDrive odbiera bez problemu na innych komputerach na moim natomiast przy każdej próbie połączenia pokazuje się komunikat: "Z plikiem tym nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności . Skojarz odpowiedni program, używając apletu Opcje folderów w Panelu sterowania" Więc pobuszowałam w tym panelu sterowania ale nic nie znalazłam takiego. Może ktoś zna się na tym i udzieliłby mi jakiejś informacji, a może wystarczy wgrać jakiś program? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PenDrive kto pomoże? |
Jest to PenDrive Kingston DataTraveler 8 GB
|
|
http://forum.pcformat.pl/archive/index.php/thread-157900.html Może coś z tego pomoże.
|
|
a ty nie masz na nim nic ukrytego.? autorun.ini moze to przez to..? odpala ci sie jakis syf i taki komunikat, ja bym to sprawdził, pozdor
|
|
Na 99% problem tkwi w zainfekowanym pendrivie a nie w komputerze. Przeskanuj go programem antywirusowym.
|
|
Już wszystko oki wgrałam Flash_Disinfector ale dzięki za odp
|
|
Ja bym obstawiała, że masz cos nie tak z windowsowymi sterownikami wejścia ISB, spróbuj je zaktualizować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |