czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
faceci to swinie

dlaczego faceci to swinie najpierw mowia ze kochaja a potem ze niewiedzo czy jest sens bycia razem,tak bez powodu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: faceci to swinie

bo im jest zle w tym zwionzku a spoczontku so zakohani !?

ja "niewiedzo" to olać :P

a pisząc faceci, masz na myśli osobników w jakim wieku ? :D gimnazjum czy ly ceum?

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

dlaczego kobiety to knury

po 20stce

ale dlaczego zle?? i dlaczego tylko sposzatku sa zakochani??

zycie dziewczyno....pamietaj ze to dziala w dwie strony
Nie bierz do glowy, troche czasu i zapomnisz....

Whatever.........

no jak ci mowi ze jestes dla niego za madra i wogle,to we nie bierz do glowy jak nie wiadomo o co mu chodzi

haha za mądra? hmmm a to wariat. Powiedz mi w jakich butach chodzi kochanek a wszystko Ci powiem.

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

ja go nie rozumiem juz i czasem mam chec odpuscie juz sobie ale szkoda mi tych lat i tego co bylo

nie wie jak cie zucic ..... tesz tak mialem pokaz mu ze ci nie zalezy to cie zuci hehe

Może chodzi tylko o Sex:)

idź do swojego pokoju, kobieto...

kto chce poznac adres jasia ? :D mieszka na poludniu Łomży w sumie to nie daleko kauflanda i stokrotki

I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.

jasiu jest tak błyskotliwy, jak głos zapowiadający reklamę w radiu.

rozumiem twoj problem, jestem w takiej sytuacji co .y

jeżeli gość mówi ci to co mówi a ty nie potrafisz go zrozumieć o co mu chodzi to rzecz jasna że pojawił się ktoś inny w jego życiu!!! ale nie możesz posądzać wszystkich facetów że tacy są bo tak samo wśród kobiet są podobne egzemplarze których nie stać na odrobine szczerości po czasie spędzonym razem... fałsz i zakłamanie jest w każdej z płci

są tacy którzy jednego dnia mówią, że kochają cię nad życie, a po tygodniu, że zniszczyłaś go i nie chcą się wiązać z inna. Po czasie dowiadujesz się, że ma inną heheh życie kochana. zacznij żyć na nowo, a jego olej bo nie warto. Tchórz, który nie potrafi przyznać się do tego, że pojawiła się inna brnie w kłamstwa tak długo i tak głęboko, że w pewnym momencie sam zaczyna w to wierzyć.

wczuj się w jego sytuację, co musiałoby się stać żebbyś postąpiła tak jak on... przeważnie jest tak (i to również dotyczy kobiet) że znalazł sobie facet bądź kobieta neutralnego partnera, jest ok, mowia mile słowa, ale gdy pojawia się inny lepszy okaz (czyt. partner) wtedy muszą się pozbyć osoby neutralnej. Być może taka osoba po prostu już nie dała rady psychicznie w takim związku, być może się męczyła czy coś, albo po prostu chodziło tylko o jedno, dostal to czego oczekiwał i odszedł. Nie warto się przejmować, każdy czlowiek jest wiele wart, a takie sytuacje- będziesz śmiać się z nich czasem, a co ma czyje być - pamiętaj, że będzie, głowa do góry!

jak już to knury :P

Olaaaać! Żyjesz dla siebie i szkoda czasu na płacz i lament za kimś:) Wiem, że łatwo napisać, ale jesteś młoda i mnóstwo życia przed Tobą. Zajmij się sobą, rozwijaj i szalej ;) a jak tamten zobaczy, że masz wyje8ane to się przeprosi z Tobą ;)

zrób mu gałę lodową

są różne przypadki, ja swojej dziewczynie też mówiłem że ją kocham i że mi na niej zależy ale niestety musiałem ją zostawić gdyż celowo rujnowała mi życie w każdy możliwy sposób, wiec w takim przypadku też jestem świnią?

ps. po co miałaby ci rujnować życie?

ayla
Rozwaliło mnie Twoje pytanie :)
normalnie-nienormalny
Pisałem już wcześniej w jakimś temacie. Panowie, szukajcie kobiet z jakąś pasją, z jakimś hobby.(oby nie zakupy :P)
Kobieta bez hobby, jak już minie ta pierwsza faza zauroczenia w związku czym się zajmie?...ano Wami. Będzie wymyślać różne pierdoły, do głowy przychodzić będą jej głupoty tylko dlatego bo ona chce urozmaicić związek :)
Taka kobieta też nie zrozumie, że Wy macie jakąś pasję. Coś czym chcecie się czasem zająć w wolnej chwili. Taka kobieta tego nie pojmie, wierzcie mi, znam z autopsji :) Będzie " bo Ty już mnie nie kochasz", albo "wolisz robić coś tam niż spędzać czas ze mną..." uciekaaaaajcie! :P

Gloria nie przejmuj sie mialam nie dawno taka sytuacje bylam z chlopakiem bardzo dlugo rostalismy sie bo niby chcial byc sam itp a po tygodniu jedzi z inna szmula i jest szczesliwy a mi zostawil bol ale trzeba zyc dalej bo nikt nie zbuduje szczescia na czyjes krzywdzie ale dobrze ze wyszlo to na jaw jakim jest skur***** a jak otworzylam dzwi w jego samochodzie byl w szoku bo nie spodziewal sie mnie a godzine wczesniej siedzal u mnie i bylo wszystko ok jego mina i tej szmuli byla bez cena hehe

ForumowyTroll dobrze gada ! polać mu !

madziulka210, a jakim sprzęciorem porusza się twój były boy po szosach mego mniasta, że tak płaczesz ? bo mam zamiar kupić jakąś brykę

milosc jak dzwon czasem sie urywa...

nie mam czasu na bycie sławnym...

ayla- nie po co miala by tylko rujnowala, miala taki styl zycia jak ktos podal jej reke i staral sie ja wyciagnac z bagna to ona w odwdziece obrzucala go tym blotem tak bylo i ze mna.

ForumowyTroll- moja byla miala pasje taka jak napisalem ciutke wyzej tylko ze za puzno to wyszlo, a jak sie z kims jest bardzo blisko to pewnych zeczy sie nie zauwaza

http://www.youtube.com/watch?v=cicdjletXD4

http://www.youtube.com/watch?v=SKpgodlPNuo&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=fwbl6SJGRyQ

normalnie-nienormalny nie placze bo mam to gdzies :) tylko wiadomo ze jakis bol po tylu latach jest jezeli nie byl mi obojetna osoba a jaka bryka to nic nie wypowiadam sie bez przesady ;)

madziula 210 nie wiem jak wyglądał Twój związek ale mimo wszystko Ci współczuje, ja przez swój związek straciłem wszystko ale nie to jest ważne tylko jak jakaś pinda wylatuje z tekstem że "facet to świnia" i pakuje wszystkich do jednego worka wiec jak ja powinienem nazwać kobiety (nie pomijając autorki tego tematu) skoro etat świni jest zajęty?

normalnie-nienormalny dlatego ja nie wrzucam kazdego do jednego worka i zyje se dalej po kazdym deszcze swieci slonce i wierze ze sa jeszcze fajni i w miare porzadni chlopcy ;)

Ktoś mnie obraził bo ja nie jestem świnią

A mnie to wali :):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

gloria - a moze masz za cienki portfel i dlatego Cie zostawil? za biedna a on szuka takiej z autem, mieszkaniem i chce miec tescia co mu robote zalatwi?

Każdy facet zeszmaci sie przy pierwszej lepszej okazji!

Właśnie niektórzy tutaj mają rację i temat "faceci to świnie" jest tutaj nie na miejscu skoro kogoś zranił jeden chłopak... Zaznaczam jeden facet... To tak jakby jedna osoba z Łomży na przykład popełniła morderstwo i czy to znaczy, że wszyscy z Łomży to mordercy??? NIE!!! Nie wiem po co w ogóle ta dziewczyna opisuje tu swój problem. Niech z nim to wyjaśni...

Gloria nie każdy facet jest taki.!! Np. JA.!
anulka90 - nie każdy facet się zeszmaci. Jakiego wybierzesz takiego masz. Wybierz mnie to nie pożałujesz;d

...

Po co się zamartwiać, Zostawił- znaczy nie ten Tobie pisany, znajdziesz jeszcze swojego Armando, a jak nie to samemu tez jest fajnie :) Ja się tego trzymam i nie rozpamiętuje ...

NIEWSZYSCY TACY SA;-)

gloria szkoda Ci lat? Daj spokoj ciesz sie ze teraz a nie za 10 lat z dwojgiem dzieci:)Wtedy by Tobie bylo dopiero szkoda;)Uszy do gory tego kwiatka to... ;)
Pozdrawiam:)

Glorio, zarówno mężczyźni, jak i kobiety często są wobec siebie nie w porządku. Czasem są razem, bo aktualnie nikogo innego nie mają na oku. Ot tak, jakoś przetrwać przez pewien czas. Życie składa się nie tylko z samych radości i uniesień, jest w nim więcej pułapek i dołków, z których wychodzisz i żyjesz dalej, ale czy jesteś mądrzejsza? Chyba nikt nie jest. Najczęściej musisz polegać na sobie samej. Nie licz na przyjaciółkę, bo ona najczęściej zawodzi w decydującym momencie. LICZ na siebie i tylko na siebie. Kobiety , z tego co widzę , są silne i dają sobie radę. My, mężczyźni trudniej przeżywamy porażki. Chyba jesteśmy typem zwycięzców.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org