Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono psa |
Dzisiaj w godzinach 13-14 został znaleziony szczeniak ( okolice "Blaszaka" ) Jest to biała suczka z brązowym łepkiem i ciemną łatką na grzbiecie, ma prawdopodobnie 5 miesięcy, jest czysta, zadbana i bardzo ułożona. Zostanie przeze mnie przygarnięta dopóki nie znajdzie się dla niej właściciel. Ja mam juz psa, więc "gość" nie może zostać u mnie na długo. Proszę o kontakt na maila : bia1y_91@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono psa |
upiecz go w prodzizu
|
|
pioter - sobota, nie ma lekcji. nie dostałeś więc darmowego obiadu w stołówce gimnazjum. stąd twoje skojarzenia kulinarne.
|
|
wystrzelic wszystkie psy darmozjady
|
|
szczebiotka ,siedzisz w domku mama smaży kotlety,kartofelki no i musi być do tego zasmażka .Pewno,nie pracujesz i męczysz rodziców daj kasę. I kto tu nazywa psy darmozjadami.
|
|
zasmazke,,,,podaja w piednych krajach, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee w Posce polaccy obzeraja sie zasmazkami z tlustego boczku i musztarda ble
|
|
chleb z maslem bleeeeeeeeee
|
|
hehe za mno łaził ten piesek koło postoju taxi na bema ;D heh nie boji sie nikgoo ;D tylko mały włos by go samochod u mnie na osiedlu puknał
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |