Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep zoologiczny na bema |
sklep zoologiczny z niemcewicza zostal przeniesiony na bema 11 maja tam naprawde dobrze rozwinieta akwarystyke w lomzy i fachowa obsluge polecam jako klientka tego sklepu i milosniczka rybek akwariowych :) monika069
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep zoologiczny na bema |
Oho dobrze,że Pani w końcu napisała gdzieście się przenieśli http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Ej pani moniko069 to nie jest Bema tylko Reymonta !!!!!!!!!!! Chyba że o innym sklepie myślę .
|
|
Ale pewnie o tym bo w pobliżu niema innego :):):):) Oprócz salonu piękności dla piesków :):):)
|
|
ja tez tak mysle jest i wiesz moniczko Doin mój jogging w środku glonów i korale J'fais moje buty i resztki starego statku towarowego J'dis witam, jest to, że mokre J'me To mój ostatni j'mécrase przyjęcie niespodziankę drzwi nos Mam nadzieję, mój kontrakt, który musi encephalomyocarditis Jestem szczęśliwy, widzę uśmiech. (Chorus) Oh Gaby Gaby Nie należy dopuszczać do mnie w nocy Nie mogę spać j'fais qu'des bullshit Oh Gaby Gaby Chcesz qu'j'te śpiewa morze dalej, dalej, wzdłuż Zatoki nie bardzo jasne. Wyniki R'gardant w jego szeka Rekin ma rozpaliła jego wędzone więcej papierosów To jest ekscytujące, konieczne powiedzieć stop Wiesz, wiesz, to jak ten facet, który chce J'me traktuje I porzucenie mutt w sierpniu w Hiszpanii J'sens jak próżnia, polecam Johnny Kidd (Chorus) Gaby j't'ai już poinformowany, że są piękniejsze niż Maureen Co dzwon "jak petarda oczekuje więcej niż mecz Jest to crack, strażaków ogień Dzisiaj jest piątek, chociaż kochamy J'voudrais Zamierzam zakończyć J'sens do Wandy i syreny, i syreny Écouter Lire phonétiquement Dictionnaire - Afficher le dictionnaire
|
|
Genaralnie to jest najlepszy zoologiczny w Łomży ale do wzorowego sklepu akwarystycznego jeszcze mu bardzo daleko...
|
|
Najlepszym zoologicznym jest Puszek, zawsze mila i rzetelna obsluga, doradzi, pomoze, pokaze. Pozatym gdzie jest Admin? h0jowe forum
|
|
To jest Bema nie Reymonta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |