Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SLD rządzi! |
A Miller jest jadący! :D Wystąpienie Leszka Millera z dnia 07.08.2000 w RMF FM: "Pan Jerzy Buzek powinien podać się do dymisji. Gdyby w moim rządzie doszło do jakiejkolwiek korupcji a poparcie społeczne spadłoby ponizej 80% to poczucie przyzwoitości nakazałoby mi podać się do dymisji" Wystąpienie Leszka Millera z dnia 08.05.2003 w porannym Radiu Zet: "Afera korupcyjna pana ministra Łapińskiego jest moim kolejnym bolesnym doświadczeniem gdyż działo się to za mojej kadencji jako premiera. Pewnie stąd bierze sie aż 80% negatywnych opinii o moim rządzie. Ubolewam nad tym, ale to nie jest powód podawania się do dymisji." :D --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SLD rządzi! |
Nie wiem. Nie rozumiem. Ponoć tylko krowa nie zmienia poglądów i nadal zre trawę.
|
|
Tak, tylko że w tym przypadku widać, jak sprawdza się powiedzenie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Na stołku :-) Ale jak pomyślę, że niedawno na premiera media typowały Czarzastego (chyba w formie żartu), to myślę, że bardziej wolałbym już Oleksego. Albo Borowskiego. Pozdrawiam, kurdt
|
|
Nie rozumiem czego spoleczenstwo oczekuje od millera i sld. Przefarbowany komunista pod szyldem partii wywodzącej się z PZPR, ktorej owoce działalnosci zbieramy dzisiaj. Miller na czele ze swymi kolesiami trzymali w izolacji Polske przez dziesiatki lat , dzisiaj wielki orendownik otwarcia i wstapienia do UE. Kto moze w to wszystko uwierzyć, kiedy komunisci maja juz zakodowane oszustwo, złodziejstwo i obłudę.
|
|
i trudno mieć w tym temacie inne zdanie... cz
|
|
Naprawdę nie zamierzam nikogo bronić, bo sam pokładałem nadzieje w lewicowych politykach, ale zrozumcie, że ludzie nie dzielą się na LEWICĘ i PRAWICĘ, ale na mądrych i głupich. Nie wmówicie mi, że wszyscy na prawicy są szlachetni, łapówek nie biorą, uśmiechają się, przeprowadzają staruszki przez jezdnię i inne takie pierdoły. Generalizowanie, że "komuniści mają już zakodowane oszustwo, złodziejstwo i obłudę" to chyba trochę za mocne słowa. Poza tym Miller tak się ma do komunizmu jak Giertych do faszyzmu. Pozdrawiam, kurdt
|
|
Do zachodniego socjaldemokraty z jego zakodowanymi przyzwyczajeniami też mu bardzo daleko. heniek
|
|
Wejdziemy do unii to będzie lepiej.
|
|
Miller to człowiek, który powiedział ze prawdziwego faceta poznaje sie po tym, ze nie jak zaczyna, tylko jak konczy. Sczerze mowiac jak tak jest w rzeczywistosci u premiera, to wspolczuje jego zonie, z powodu braku orgazmu.:)))
|
|
Jeszcze raz potwierdza sie teza, że trzeba wiedzieć co się mówi. Nie przypuszczał biedaczek, że jemu też nie wyjdzie (hehe).
|
|
Lepiej nie szukać mózgu z odwrotnej strony. Tak Miller, jak i Buzek są w równym stopniu ofiarami czegoś, co stworzono jako ustrój III RP. Jeden i drugi zmuszeni sa działać w mafijnym i kolesiowskim stylu, gdyż tylko taki mechanizm pozwala im sie utrzymywać na powierzchni. Nie ma to nic wspólnego z demokracją, ani sprawiedliwością. Rządzą faktycznie tylko ci, którzy, którzy w mafijnej strukturze są bossami. Zawsze znajdą tłumy zaslepionych i pozbawionych skrupułów żołnierzy i najemników. Przekręty finansowe na wielką skalę, to stały element partyjnych gier kadrowych. Ktoś musi przecież nakraść na fundusze wyborcza. Reklamy w tv i bilboardy kosztują bardzo drogo. Złodziej na stołku może bezkarnie kraść także dla siebie, byle sumiennie zasilał partyjną kasę. Może to wszystko bajka ? Bardzo chciałbym, żeby tak było.
|
|
i dlatego mamy dzisiaj taka marną frekfencje na referendum Zeus
|
|
Unia jest dla mądrych.
|