Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum |
Wczoraj była dyskusja o forum 4lomza że miało charakter a teraz już go traci. Myślę że coś w tym jest.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum |
Jak wszystkie fora...
|
|
Nieprawda, że wszystkie... jak jest ktoś taki jak administrator bądź też moderator, forum będzie trzymało "fason" od początku do końca. Tutaj każdy robi co chce, a śmieszni zarządzający (których tutaj zapewne nie ma) nie zwracają na nic uwagi i pozwalają rozwijać się klonom szczebiotek.
|
|
to mowisz , ze niektore fora sa rozdwajane lub potrajane, a te ktore sa pocwiartkowane umieraja?
|
|
Nie zgodzę się. "Wszystkie" fora mają adminów, którzy pozwalają na wiele (szanują zdanie), ale to co się tu dzieje? Wyzwiska, przeklńśtwa, obelgi są na porządku dziennym, to normalne? Czy gdyby adminowi zależało na prawdziwym forum, dopuszczałby do takich sytuacji?, najłatwiej podeprzeć tym, iż portal nie ponosi odpowiedzialności itd., ale ludzie... śmieją się wszyscy (temat ostatnio był nagłośniony w regionie) z tego forum. Widocznie właścicielom zależy na tym, żeby głównymi i jedynymi za razem czytelnikami pozostali Szczebiotka, JasiuŚmietana, DziadekWładek i im podobni. Tylko skąd portal będzie brał pieniądze na działalność, jeżeli wszyscy szanujący się przedsiębiorcy reklamujący się na portalu odejdą? Hmm, ale to chyba zamierzone działania, ilość kliknięć na dobę ("znanych i lubianych" forumowiczów) chyba nie wystarczy do przetrwania. Więc pozostaje tylko czekać... Ja osobiście zaglądam tu jeszcze, ale z utęsknieniem czekam na powstanie jakiegoś "normalnego" portalu, gdzie można będzie podyskutować i poczytać ciekawe artykuły w innym wydaniu niż tych .................. z 4lomza. Pozdrawiam
|
|
Czekaj tatka latka :):):)
|
|
Miało charakter a teraz już go nie ma ale jedno będzie , pogrzeb tego forum. Forum 4lomza to już nieboszczyk , pogrzeb niebawem.
|
|
charakter to ma czlowiek, jak forum moze miec charakter, idioci !
|
|
Admin jest tak nadgorliwy że przed chwilą skasował moje posty o następującej treści: - czy są jeszcze grzyby w lesie - gdzie można kupić dobre buty - szukam dziewczyny na jesienne wieczory Czy te posty to przestępstwo czy są złe , o co chodzi ?
|
|
dekle !xD
|
|
DEBILIZM Admin jest tak nadgorliwy że przed chwilą skasował moje posty o następującej treści: - czy są jeszcze grzyby w lesie - gdzie można kupić dobre buty - szukam dziewczyny na jesienne wieczory Czy te posty to przestępstwo czy są złe , o co chodzi ?
|
|
Profesor - czy ktoś Cię tu obraża?, nie wiem, mówisz do nas, czy się przedstawiasz? Wiem, że tego nie zrozumiesz, ale takie właśnie wypowiedzi powinny być kasowane.
|
|
ADMIN POWINIEN ZA CAŁOKSZTAŁT NIEKTÓRYCH WYRZUCIĆ
|
|
Tak wołajmy wszyscy głośno! KOMUNO WRÓC !!!!! I zrób porządek z Jasiem i Szczebiatką. angella
|
|
|
"normalne posty" tzn. jakie?oczernianie ludzi?firm?anonimowe obrabianie d.py osob ktore podaje sie z imienia i nazwiska?to jest zwykle kur..two.wole zeby na forum udzielal sie jasio niz takie pizdki-gwizki trybuni ludu. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
calkiem racjonuje dobrze!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |