Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dopalacze.com |
Czy Dopalacze.com w Łomży również zostały zamknięte? Czy w sklepie Czarny Kot też już nie ma towaru? C ja mam kolekcjonować pytam poważnie jak nie używam nielegalnych bo strach? (prowokacja) http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dopalacze.com |
Zamkneli i dobrze !
|
|
wes przestan kur*a synek wes przestan szczylu ty
|
|
PRECZ Z DOPALACZAMI PRECZ Z NARKOTYKAMI PRECZ Z NARKOTYKOWYM CWANIACZKIEM JAWIEMONAWIE
|
|
|
|
kolekcjonuj złote myśli
|
|
|
Zle
|
|
BArdzo zle ze sie tym interesujecie
|
|
Pozostało się upić, oczywiście po opłaceniu akcyzy i vatu
|
|
alkohol jest dla motlochu
|
|
zalagalizowac mariee, dopalacze zlikwidować palić sadzić zalegalizowac
|
|
popieram oponiak!!!o wiele zdrowsza marysia niz ten chemiczny szajs z dopalaczy! ell pablo
|
|
hehe marysia zdrowa dobre Przedawkuj sobie czy weź parę buchów za dużo to też możesz tak samo zejść a przedtem się zarzygać . Do tego maryśka zostaje w organizmie długi czas i jak palisz dużo i regularnie to możesz mieć różne odpały , napady śmiechu albo coś podobnego . Oczywiście jak jesteś trzeźwy . A dopalacze to temat rządowy , chyba brakuje im pomysłów na to co mają robić oprócz nic nie robienia i podnoszenia podatków . 2 lata dopalacze działają , 2 lata ludzie kupują a dziś nagle w jeden weekend jest 60 ofiar . Cuda za tego Tuska rzeczywiście się dzieją . Bierzcie się za naukę niemieckiego bo już niedługo Austria i Niemcy otwierają rynki pracy a nie za mózgojeby .
|
|
moje wy kochane, coz ja bez was poczne
|
|
pozalujesz dopalaczy!
|
|
SD cytat ze strony dopalaczy mówi sam za siebie. "Mamy nadzieję, że cała ta farsa będzie dla wszystkich Państwa przestrogą, że Rząd RP jest zdolny do wszystkiego w imię podwyższenia swojego poparcia wśród społeczeństwa, odwracając jednocześnie uwagę od PRAWDZIWYCH PROBLEMÓW. " http://dopalacze.com/ Pozwoliłam sobie powiększyć najważniejszy zwrot w tym tekście. Dlaczego przez cały okres działalności sieci dopalacze.com nie poinformowano ludzi o żadnym przypadku śmiertelnym? Bo takiego nie było? Dlaczego również mówi się tylko i wyłącznie o tej sieci, kiedy inne (internetowe) sprzedają dużo więcej artykułów kolekcjonerskich niż dopalacze.com? I dlaczego się o tym w ogóle mówi? Przecież to nie jest artykuł przeznaczony do spożycia. Klient konsumując go sam bierze za to odpowiedzialność. Każdy produkt był opisany "Produkt nie do spożycia. Produkt sprzedawany w celach kolekcjonerskich".
|
|
Precz z dopalaczami. LEGALIZACJA JAK NAJBARDZIEJ NA TAK!!! Pomysłowo.
|
|
jeszcze jednaaa nooooc jesze jedeeeen dzieeeeń... Ja na tym ku rwa na chleb zarabiłem! Chłopaki coś wymyślą http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
sie weś lepiej za kolekcjonowanie kapsli od piwa, a nie sie łapiesz za te kurestwo. ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy
|
|
SD, gandzi nie można przedawkować, nie stwierdzono też nigdy żadnego zejścia śmiertelnego po thc, a tym bardziej flashbacków, o których piszesz. Owszem, tetrahydrokanabinol odkłada się w komórkach tłuszczowych na dość długi czas, jednak nie ma on żadnego wpływu na codzienne funkcjonowanie. jednym słowem - jest to legalna alternatywa dla chemicznych maczanek oferowanych w ostatnim okresie przez smartszopy. 60 ofiar w weekend to nie cud kolego, dwa lata temu baza roślinna nasączana była syntetycznym thc, co samo przez się nie prowadziło do zgonów ani zatruć, po zdelegalizowaniu owych substancji, materiał roślinny stał się nośnikiem wszelkiej maści środków chemicznych niewiadomego pochodzenia. Tyle w odpowiedzi na Twój post, pozdrawiam :) A co do dopalaczy to jest to ostre gówno i tyle, jednak nie zapominajmy, ze w kraju są ważniejsze sprawy do ogarnięcia a poza tym zadam już banalne i oklepane pytanie - ile osób ginie codziennie od gorzały? Dlaczego jest legalna? bo państwo na tym dobrze zarabia czego nie mogło zrobić w przypadku dopałek a cała akcja akcja ma charakter pokazowo popisowy, zeby tępe masy mogły przyklasnąc i krzyknąc uou, nasz rzad wziął sie za robotę! tylko że bierze się za nią od dupy strony.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |