Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paczki |
hej. slyszalam ze mozna wysylac zwierzeta poczta. interesuje mnie to ale boje sie ze jak wysle to cos zlego sie z nimi stanie. jezeli ktos wysylal i wie co i jak sie z tym robi, jak dlugo idzie paczka i inne zasady wysylania paczek bylabym wdzieczna za pomoc.z gory dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paczki |
pierwszy raz slysze
|
|
Można, można, firmy kurierskie się na to zgadzają, ale nie radzę, bo to niehumanitarne, trwa ok. 36 godzin i niebezpieczne dla psa.
|
|
ja też jesli chodzi o poczte, ale TeDEX polski kurier przewozi zwierzeta i motocykle. Zajrzyj do internetu.
|
|
patrzylam i nic konkretnego nie znalazlam. znalazlam ze to dziala na odleglosc powiatu a mnie to nie satysfakcjonuje.
|
|
przewoz samochodem ,ze znajomkiem jakims nie moze wchodzic w rachube?
|
|
Ja wysyłałem pksem do Warszawy. 2,5godziny i na miejscu, ale to były pająki. Psa nie wyslesz autobusem
|
|
Własnie, Szczebiota dobrze gada.
|
|
gadasz to ty, a ja ..rozmawiam
|
|
tylko to nie jest mala odleglosc tylko taka wieksza.gdybym miala inne wyjscie bym je wybrala ale niestety nie mam duzego wyboru wiec pytam sie o to.
|
|
To umów się z kupującym w połowie drogi i tyle. To jego problem, jeśli zwierzaka nie może odebrać. On powinien pójść ci na rękę.
|
|
Firmy kurierskie nie prowadza przewozu żywych zwierząt - zajmuje się tym tylko Poczta Polska. Ze skutkiem lepszym i gorszym.
|
|
dziekuje za pomoc. =)
|
|
no zostaniesz sama ze zwierzakiem
|
|
Wiem, że jest jakaś firma kurierska, która przewozi psy jak i pluton. Pozdrawiam
|
|
Popytaj na Wojska Polskiego obok kina.
|
|
_maly_ wielkie dzieki ;)
|