Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tort weselny |
Gdzie kupowaliście tort na wesele? Proszę o opinie na ten temat. Ele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tort weselny |
zambrów cukiernia Anna- wizualnie i smakowo bez zachwytu
|
|
Zajrzyj na stronę: http://www.cukrarna-hajkova.cz/fotoalbum/dorty-pro-kazdou-prilezitost/dorty-pro-kazdou-prilezitost rudy błazen z druhem
|
|
okruszek na przykoszarowej. Tort cztero pietrowy, owocowy bądz tez z rózyczkami ok. 400zł Piękny i smaczny.
|
|
nie wiem jak weselne, ale jak brałam na inne okazje to brałam w ABC na legionów, wg mnie najlepsze!!!!
|
|
wzrikowo za duzo masla . . . . .
|
|
moge zrobic podobny, prosze mi dostarczyc duzo masla a
|
|
Cukiernia cendrowsy-polecam-pysznie i ładnie Milla
|
|
i nawet kolor lubiem jestem osoba otwarta na tego typu konwersacje i wcale sie nie wstydze,, mojej wypowiedzi
|
|
Najlepsze moim zdaniem na al. legionów w ABC. Polecam!!
|
|
mam bardzo delikatne podniebienie, i ten z okruszaka z kosztowalam sama wysmienity
|
|
"Świat smaków" na Sikorskiego - pyszne torty.
|
|
Torty z ABC sa zamawiane wlasnie w cukierni ANNA w Zambrowie i osobiscie polecam :) Ja osobicie na wesele zamawialam w cukierni, gdyz wybieralam sobie stelaz jaki chce, dekoracje na tort, itp. Za okolo 15 kg tortu plus dowoz zaplacilam 450 zl i tort byl wysmienity, nie rozpuszczony/rozmazany (a tego dnia bylo goraco). Polecam rowniez OKRUSZEK :)
|
|
Najlepsze torty robi Wojtuś w cukierni Polonez na Piłsudskiego.
|
|
Przeznacza się około 150-200 gram do jednego pudełka. Myślę, że wystarczy jedno pudełko na parę, a przy rodzinie mogą być dwa. Najlepiej, gdy restauracja kroi na bierząco i ustawia pudełka na stole, przy którym będzie się żegnało gości. Należy się zorientować, czy sala wymaga paragonu, bo to może być podstawą do poniesienia odpowiedzialności, gdy stanie się jakieś zatrucie pokarmowe. U nas sala liczy sobie koszt za krojenie zakupionych ciast. Warto jest również zainwestować w ekologiczne opakowania na ciasta: https://sklep.ekspertpoludnie.pl/naczynia-jednorazowe-a-ograniczenie-zuzycia-wody-korzysci-dla-srodowiska-i-twojego-biznesu Na stronie jest kilka porad jak wybrać odpowiednie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |