Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
R A M P A ___VIP |
SIEMANKO kto sie dzis wybiera do Rampy ? i jakie nowosci maja byc ? jaka muzyka ktos wie dawno tam nie bylem trzeba sprawdzic co sie dzieje w miescie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: R A M P A ___VIP |
na skatepark pod rampe ja ide ;d ...
|
|
MY Idziemy Wiktor75(at)10g.pl
|
|
wiem tyle że od 21lat wpuszczają...
|
|
to bor-dello znowu otwarte? Kolejni najemcy wsadzeni na mine przez lady Margo.
|
|
Autor: tikitaka (---.internetia.net.pl) Data: 02-10-10 14:16 to bor-dello znowu otwarte? Kolejni najemcy wsadzeni na mine przez lady Margo. coś szerzej dodasz w temacie ? Wiktor75(at)10g.pl
|
|
ja się nie wybieram chcę mieć wszystkie zęby;)
|
|
Wiktor75, po co Ci te szczegóły? Mam nadzieję, że nie jesteś nowym najemcą. A jeżeli tak, to zwijaj się stamtąd w inne bardziej przychylne biznesowi miejsce.
|
|
nie jestem najemcą tylko nie chcę się niemile rozczarować i znów wieczór spędzić w jamie albo 54. jak coś nowego się pojawiło na mapie i trąbią w radiu to warto chyba wypróbować ? Wiktor75(at)10g.pl
|
|
zolnierze gienka otwozyli nie bede pisal ksywami kto
|
|
wiktor75 jesli Rampa Vip to napewno nic nowego:p ten lokal juz dawno stracil renome...mysle ze nie masz sie co nastawiac ze wymysla cos co nie przyciagnie tych nieciekawych typow dzieki ktorym te miejsce zeszlo na psy...hehehehe zreszta tam strach isc ....
|
|
Było ku re skooooooo kul :)
|
|
A JA BYŁAM I BYŁO ZAJE...... . ZABAWA DO 3 RANO, FAKT TROCHE TOWARZYSTWO NIE DEOPISALO ALE NIE BYŁO GÓWNIARZY, A JESLI CHODZI O OCHRONE TO SPOKO, PEŁNA KULTURA. A WŁAŚCICIELEM JEST MŁODA DZIEWCZYNA MIŁA ZRESZTĄ. MOŻE WKOŃCU KTOŚ ZROBI Z TYM LOKALEM POŻADEK. A MENTALNOŚĆ LUDZKA JEST TAKA ZE Z GÓRY WSZYSTKO SKEŚLAMY. POZA TYYM MAJA DOBRA PIZZE. POLECAM
|
|
pizze to ty masz dobro a wlascicielem to nie jest kobieta
|
|
dobra reklama;) nowym najemca owszem jest kobieta ale watpie zeby miala jakiekolwiek mozliwosci zeby z tego miejsca zrobic cos porzadnego:/ kiedys to byla RAMPA ale teraz.... szkoda gadac,fakt ze Łomża jest naprawde dziwnym miejscem i co by sie nie wymyslilo to zawsze beda narzekac ze nie maja gdzie isc ze tylko jama i oczywiscie slowa dobrego nie powiedza na ta jame ale dalej tam chodza haha Porazka:/
|
|
A może nie warto osądzać po tym co było i trzeba dać szansę nowej właścicielce? Znam tę dziewczynę i chce zmienić to miejsce na lepsze, trzymam kciuki:)
|
|
Odświeżam temacik. Jak wrażenia innych osób? Ja wybieram się dzisiaj (czwartek) czy ktoś orientuje się czy jest otwarte i czy coś się dzisiaj ciekawego tam dzieje? Dzięki za info
|
|
P.S Ma ktoś numer do Rampy Vip?
|
|
poszukaj w ksiazce telephonicznej, n'a ta sama literke
|
|
stary numer nie odpowiada
|
|
nowy numer 506-851-750. RAMPA VIP
|
|
marta i jak kreci sie interes? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
no jak?
|
|
Piwo ciepłe i ludzie sie slabu bawią widać że dopalacze zamknęli :) Wiktor75(at)10g.pl
|
|
?
|
|
Khkh haha rsrs do pier da la cze zamknęli, ale te najlepsze dropsy SOM dostępne http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
aja bylam i sie niezle bawilam !
|
|
Już nigdy nie wróci ta Rampa jaka była za pierwszych właścicieli jak tylko otworzyli górę, było rewelacyjnie. Potem za drugich też było nie najgorzej ale zaczęli kombinować z wystrojem no i niestety przekombinowali. A potem to już było dno. Na ale może komuś uda się odbić. Powodzenia!!!
|
|
zycze sukcesow aczkolwiek mam obawy :/
|
|
i sie przekonalem, urodzinami wlascicielki musieli zyc wszyscy, fakt frekwencja ********* bo razem z jej goscmi ze 30 osob no i te zyczenia od mamusiow, tesciow, tatusiow, gratuluje, buahahaha! wstyd i porazka!
|
|
Hm. A moglby ktos powiedziec wiecej o Rampie? Np jak tam jest i kiedy jest otawarta??
|
|
super właścicielka... lokal spoko... i dobrze że wpuszczają tylko dorosłych
|
|
na wikendzie bawilem sie i bylo nie zle
|