Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PWSIP |
Orientuje sie ktos, kiedy beda plany zajec na studia stacjonarne? I podobno ma byc jakies spotkanie wczesniej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PWSIP |
Plany to będą jak zwykle w ost. chwili, czyli na początku października.
|
|
wybiera się ktoś w tym roku na studia na PWSiP ? :D może jakieś spot.integracyjne ? :D %%% :P
|
|
ja ide na zarzadzanie I semestr ;)
|
|
ja ide ;-p na prace socjalną ;-)
|
|
informatyka tutaj hehe
|
|
ja też wybrałam prace socjalne :P
|
|
rybcia , na kierunku- socjalnym trzeba mielic jezykiem
|
|
plany będą dopiero 30 września na stronie internetowej i 30 września będzie te spotkanie na którym dostaniecie legitymacje i indeksy. ja w tamtym roku dostałam poczta harmonogram tego spotkania więc wy też powinniście dostać. czekajcie cierpliwie:) pozdrawiam
|
|
wy sie planami nie zajmujcie tylko kompromitujacym poziomem nauczania. Ostatnia kontrola NIK w tej sprawie jest dla waszej uczelni komromitująca. Pifpaf
|
|
Ooo jak fajnie poznać koleżanke z kierunku ;-D Rybcia22 pozdrawiam ;-P
|
|
Pifpaf czytanie ze zrozumieniem się kłania. Kompromitujący jest brak sali gimnastycznej i braki w programie studentów AWF, a nie poziom uczelni. Zapraszam na labolatoria/ćwiczenia na ww uczelnię, wtedy podyskutujemy o poziomie. Co do pytania, plany na stacjonarne są zwykle chwilę przez rozpoczęciem semestru, w tym roku wypada na 4 października. Więc z początkiem miesiąca powinny się pojawić. Pozdrawiam :) _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
Ja również zaczynam naukę na PWSIiP (automatyka i robotyka) Gra ktoś w pokera? Spotkanie integracyjne? hm... ciekawa myśl jestem za. Jakieś propozycje?
|
|
ja grywam czasem w texas holdem;) Ale czysto dla zabawy.
|
|
To dokładnie tak jak ja :D czasem jeszcze w makao :D
|
|
dzis na nk jest texas ;d
|
|
Ok sa plany zajec, tylko skad mam teraz wiedziec w ktorej gr. laboratoryjnej jestem?;) Dziekanat zamkniety, a znajomi tez nie wiedza w jakie sa?
|
|
Oj ciezkie plany zajec ciezkie ci powiem ..gr
|
|
Gholia a ty jesteś zdrajcą ja przygotowałem dla nas wycieczkę do Lwowa a ty się szlajasz po obcych postach..jestem zdradzony
|
|
:O aaaaaa! ..gr
|
|
Listy z grupami są wywieszone na Iszym albo IIgim piętrze, zależy jaki kierunek. Poza tym, na spotkaniu integracyjnym powinni to powiedzieć. _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
inauguracyjnym* (integracja to dopiero będzie ;) ) _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
ta szkoła schodzi na psy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |