Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala weselna |
Jak myślicie która sala weselna w Łomży i okolicach jest taka naprawda dobra,oczywiscie z jedzeniem i obsługą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala weselna |
Wenecja. "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
tylko nie wenecja, litości przecież tam kuchnia jest przy łazience masakra a i szkoda labirynt jest rewelacyjny
|
|
zdecydowanie Kasztelan w Wiznie Jedrusiowa Zagroda w Piatnicy
|
|
Ja polecam Jędrusiową Zagrodę w Piątnicy. Wszystko super. Sala, kuchnia, obsługa i do tego pokoje do wynajęcia dla gości. Miałam tam swoje wesele. Pani Beata jest świetna, kompetentna, podpowie i doradzi we wszystkim. Polecam.
|
|
to nie sala weselna jest najwazniejsza, i wszyscy maja w dupie sukienke panny mlodej wodeczka i tylko ona decyduje o dobrym i hucznym weselu http://www.youtube.com/watch?v=69SuSsc1jMc&feature=related
|
|
A ja polecam zajazd Ryś . Miałem przyjemność grać w sobotę na weselu i jestem bardzo mile zaskoczony, jedzenie pierwsza klasa ,obsługa i sala-wystawiam notę 5+
|
|
HAHAHAHAHAHAHAH
|
|
Polecam Kisielnice wszystko w jak najlepszym porządku super jedzenie obsługa i sala. Miałem tam swoje wesele.
|
|
zambrow, 20 km od lomzy , ale za to sie oplaca
|
|
Którą salę w zambrowie polecasz??
|
|
Amadeusz drogo ale super obsługa i jedzenie
|
|
Polecam Jędrusiową Zagrodę i Parkowa w Jedwabnem. W obu miejscach ładna sala i dobre jedzenie oraz miła obsługa :) Nie polecam Rysia. ;)
|
|
Odnośnie sal weselnych to odstąpię salę weselna na 23 lipca 2011 wiecej info 516315043
|
|
zaplanowalam pierwsza komunie, na 20 osob, zastanowie sie i odzwonie
|
|
kasztelan w wiznie. piekna sala, super jedzenie. cena przystepna.
|
|
A w Zambrowie ktos sie orientuje jak cena itd.?
|
|
Madlen# a dlaczego nie polecasz Rysia?
|
|
polecam LABIRYNT, rewelacja ;)
|
|
lyter spiryta jest jak woda swiecona piona polodniowa strona !
|
|
Byłam tam, jedzenie było "troche" nie smaczne ;] a wiadomo, że odgrywa ono ważną rolę na weselu i nie jest to tylko moje zdanie :) sala też nie robi wrażenia ;)
|
|
Polecam STODOŁE mojego wujka jest super na każdą okazję. - a na serio każda sala jest dobra jak ma się w czubie.
|
|
oui
|
|
Kisielnica tylko i wyłącznie!
|
|
byłam ostatnio na weselu w nowej sali" biała dama" - było wspaniale,polecam
|
|
bylam fajnie
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) Data: 25-08-10 17:26 zambrow, 20 km od lomzy , ale za to sie oplaca szczebiotka o ktorej sali mowilas???
|
|
taa słuchaj szczebiotki....... Ich bin fur Berlin...
|
|
Kasztelan w Wiźnie, sala w Janowie, ale zespół jest najważniejszy
|
|
nie prawda, ciagle przerwy robia na picie
|
|
Karczma pod Topolami w Konopkach Młodych, jedzenie pyszne, duże porcje, miła obsługa, nie ma problemu z parkingiem, jest gdzie posiedzieć na świeżym powietrzu. Byłam tam już na dwóch weselach. Prawdą jest, że zespół odgrywa ważna rolę.
|
|
wszystko tylko nie Ryś,a zespół musi być dobry ,żeby wesele było udane
|
|
Dobry zespół to podstawa :D ;)
|
|
Hej.Ma ktoś z was moze nr kontaktowy badz maila do wlasciciela sali weselnej Parkowa w Jedwabnem.wiem maja swoja strone internetowa, ale niestety przez formularz umieszczony na niej nie mozna sie skontaktowac. Z gory dziekuje :)
|
|
moze kiedys w Rysiu było nieciekawie ale napewno sie poprawiło. Byłam i polecam, sala bardzo ładna ale to kwestia gustu, za to obsługa super, kelnereczki uwijały sie jak mrowki, nawet nie zauwazalam kiedy mi talerzyki wymieniali, ciagle czysciutkie:) jedzenie tez musze pochwalic, suszi było wysmienite ale man chyba sie wybiera samemu i o ile sie nie myle mozna wczesniej sprobowac?? na dworzu bardzo fajne altanki i sciana zeby mozna było sobie zrobic ładne zdjecie w tle wodospadu. Stół wiejski i desery w odzielnym konciku - swietny pomysł. Za to nie polecam Panoramy w Nowogordzie, w zyciu w takiej sali na weselu nie byłam. Brudne talerze notorycznie podawane gosciom obsługa niemiła i do tego powolna jak ślimaki!!! Wszedzie tylko nie tam
|
|
"PARKOWA" w Jedwabnem. Ma ktos namiary do nich?
|
|
Ja organizowałam wesele jakieś paręnaście km od Zambrowa w Krzeczkowo-Szepielakach (sala nazywała się Crystal), w sumie co najmniej 40-45 km od Łomży - trochę daleko, ale cena zrekompensowała dojazd. Sala była ładnie udekorowana, jedzenie dość smaczne, a obsługa miła, więc polecam. Jakby ktoś chciał ją obejrzeć tu tu macie linka http://www.salacrystal.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |