Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubione dokumenty |
Dzisiaj zostały zgubione dokumenty- prawo jazdy, dowód osobisty, dowód rejestracyjny. Uczciwego znalazcę bardzo proszę o kontakt. Telefon: 694431781
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubione dokumenty |
hahahahahahahahah uczciwego!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahahah
|
|
znalazlam, jestem uczciwa i ci oddam! ahahahahah
|
|
Szczebiotka- zachowaj te uwagi dla siebie.
|
|
wczoraj jakiś bezdomny chciał mi wcisnąć jakiś dowód osobisty za 5zł......może to twój?
|
|
wniosek z tego ze miedzy wami bezdomnymi lewe papiery strasznie tanio chodza. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
dawaj swoją fotę, muszę się przyjrzeć czy to Ty :)
|
|
wniosek jest taki , że żeś tuman bez szkoły a co za tym idzie bez roboty kultury, i jedynie co reprezentujesz sobą to zalegalizowanie narkotyków.
|
|
nie napinaj sie tak bo ci zwieracze puszcza i bedzie kleks. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Oszczędźcie sobie oszczerstw. Bardzo mi przykro ale to nie ja zgubiłam dokumenty tylko mój znajomy a w tym, że proszę o pomoc nie widzę nic złego . Jeżeli nie macie nic mądrego do powiedzenia to wogóle się nie odzywajcie albo zadzwońcie i powiedzcie co o mnie sądzicie- będę miała okazję na to samo.
|
|
uczciwość heh ja zgubiłam kiedys dwie dychy, do dziś ich nie odzyskałam rahahah ..gr
|
|
o jakim ty majątku mówisz ja zgubiłem 5 zł. i do dziś nikt nic nie wie i się nie przyznaje do kradzieży a prokuratura umorzyła śledztwo.
|
|
moje 2 zlote odnalazly sie
|
|
ja takiego fuksa nie mialam ;( ..gr
|