Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RADIO CB |
jakie polecacie radio cb ? w dostepnej cenie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RADIO CB |
alan 109 + sirio ml 145
|
|
jaki zasieg ma ?jak mozesz napisz mi orjetancyjna cene za zestaw
|
|
Zasięg radia CB zależy głównie od anteny.Dobrze zamontowana antena,nawet niższej klasy(dolna półka cenowa)pozwoli na dobre lokalne łączności w granicach 10-20 km. Jeśli stać Cię na to i odważysz się zrobić dziurę w dachu samochodu to zrób to bez wahania.Będziesz zadowolony Ty i osoby z którymi masz łączność. Anteny na magnes są wygodne ale w porównaniu do anten zamontowanych na stałe wypadają miernie. br1
|
|
br1 ma rację z dziurą w dachu, ja mam tak w 2 samochodach i nie mam żadnych problemów. co do sprzętu nie polecam dolnej półki, sprzęt się szybko zużywa, lepiej kupić raz i mieć święty spokój President Taylor III ASC + Mississipi
|
|
ja posiadam i polecam zestaw uniden 520xl plus antena hustler 100 cm na magnesie cena takiego zestawu to 250 zlotych i antena ok 50 zlotych
|
|
dziekuje za informacje
|
|
alan 109 + ta antena to 350 zl a na necie za 250 ,,,,, powiem ci ze antena jest jedna z lepszych i ma duzy zasieg a radio ma fszytskie funkcje kltorych potrzebujesz i ja nie narzekam ,tylko rada biesz made in tajvan a nie made in china :P
|
|
alan 110 + ta antena to 150 zl a na necie za 120 ,,,,, powiem ci ze antena jest jedna z gorszych i ma mały zasieg a radio nie ma fszytskich funkcji kltorych potrzebujesz i ja narzekam ,tylko rada nie biesz made in tajvan a made in china :P
|
|
Hej, macie na zbyciu unidena 520? Chętnie kupie w dobrej cenie. Jak cuś to na maila laska72@vp.pl
|
|
Radio mAryja ..gr
|
|
:D
|