środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do admina

jak długo powazni ludzie muszą jeszcze czekać aż zajmniesz się tą szczebiotką i innym jasiem ?
Bo jak czytam te forum to powiem Ci panie adminie że naciskam " krzyżyk " w prawym rogu jeśli widzę na forum że że Ci sami debile zawsze piszą i to jak zwykle nic mądrego ......
freelomza to alternatywa ? mam nadzieję ze tam ich kasują ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do admina

napisz cos na tuska i po to skasuja

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Już tych tematów typu do admina to mi się rzygać chce !

Po prostu zmień forum jak większość z nas.
A tu w celach przygnębiających tylko zaglądaj !

________
Malachit

a stary jasio moze zostac ? powiec prosze ze moge ..

Oszczędź i mnie plisssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

faktycznie chyba zmienie nie tylko forum ale i portal jesli tu szczebiotki i jasie rządzą ..... bye bye 4lomza.pl ...

bye vn750 ;(

Malachit, a gdzie się ta większość przeprowadziła? Pytam bo też mam dość tego gówna a chciałbym co nieco poczytać "od podszewki"

Piszę poprawnie po polsku.

www.radiomaryja.pl/forum/

Aro najczęściej tematyczne.

________
Malachit

Myślałem, że jest coś porządnego-lokalnego :(

Piszę poprawnie po polsku.

Poza garstką normalnych forumowiczów zostali tylko lokalni pieniacze, co to tylko wyzwiskami obrzucić, z błockiem zmieszać, experci od wszystkiego....
Nic tu po nas. Co najwyżej czasem się pośmiać lub wspomóc tę garstkę co została...
Admin to tu jest.
Ale brak MODERATORA forum !

________
Malachit

no proszę czrery posty i jeszcze ani jeden debil z łomżyńskiego forum czyt: szczebiotka i inne jasie , tudzież Wladki , etc etc się nie odezwały ...
Mam swój serwer i trochę miejsca i tak się zastanawiam czy nie poświęcić trochę czasu na to aby z normalnymi ludxmi ppodyskutować .... a te forum pozstawiam bez kom ...

Już dawno sobie dałam spokój...

admin = szczebiotka + Jasio

Nie wiem jak żałosnym trzeba być aby próbować zabłysnąć na takim forum jak 4lomza.pl. Czyżby wygonili jasia z onetu?? Czy to tylko jakiś popieprzony małolat małpujący prawdziwego jasia?? Chyba to drugie. Skoro adminowi podoba się czytanie wypocin debili typu szczebiotka=jasio=..... to gratulacje, podyskutuj sobie adminie z nimi na waszym poziomie.

prosze zajmij sie szczebiotka i jasiem

chyba tylko glosny apel pod siedziba 4lomza by pomogl...

vn750 nie zal sie idz do kosciola albo napisz do kaczyniaka....nastepny krzyzowiec forumowy wyskoczyl z krucjata...Stary to juz nudne...nie czytaj jak widzisz wstawiajacego i tyle problem znika...
Admin to z ciebie ma beke i tobie podobnych....bo dzieki niektorym to forum zyje....
Nie kazdy polknol kij od szczoty sa ludzie ktorzy lubia sie posmiac....masz serwer tak sie chwalisz to zrob se prywatne male krolestwo.....
To tyle teraz mozesz dodac swoje 5 groszy.....
:)

Ziemia jest piekłem innej planety.

www.narew.info.pl
www.infolomza.pl
www.freelomza.pl

jest pare alternatyw i myslę , że moża pokazać panom z 4lomza że łatwo przyszło i łatwo poszło jak sie nie wezma za moderowanie forum !!!

szpenio - człenio!!!!

Jasiu genjusz jest wyrazisty i wnosi trochę zabawy na forum.
Bardziej razi szczebiotka.

Mam taką propozycję.
Słowo moderować zamienić na cenzurować.
Kolejnym krokiem proponuję aby tym jasiom, szczebiotkom itd. zabrać Prawo Głosu (niestety demokracja wszystkim dała po równo tzn vn750 i szczebiotka mają tylko po 1 głosie, choć pewnie intelekt nie ten sam)
Kolejnym krokiem skoro nie mają takiego samego głosu to i oczywiście ochrona nie może być taka sama. A więc powiedzmy szczebiotce można przywalić (o może nie bo kobieta), ale jasiowi już tak w obliczu prawa bo powiedzmy "głupi" a intelektualistom nie, prawo ich chroni. itd.

A na pocieszenie powiem że tak idziemy w tym kierunku, motłoch , jasie szczebiotki czyli tzw. zwykli obywatele, i klasa rządząca, której wydaje się ze wszystko może, często tworząc różne immunitety.

... choć przyznam szczebiotka i nie tylko są męczący, ale zwykle nie czytam ich wiedząc że nie mają wiele do powiedzenia.

.. a jeszcze przypomniał mi się jeszcze jeden dowcip na koniec fragment z "Golfiarze II"
- dlaczego mówisz do siebie - pyta pani
- lubię rozmawiać z ludźmi z klasą - odpowiada pan

heeeej ! jesli chcecie to ja moge nie pisac .... nie chce byc dla kogos cienzarem :(

szanowny administratorze .nie myslalam ze opinia jednego czlowieka o moim bracie skloni was do zdjecia artykulu o Darku .bardzo mi przykro z tego powodu.ale uwazam ze jesli nie bylby dobrym czlowiekiem to ludzie by mile jego nie wspominali .dziwi mnie wasza postawa ,poniewaz nie watpie ze wiekszosc z panstwa ktorzy pracuja w 4 lomza go znalo.pozdrawiam .siostra DARIUSZA GAŁCZYKA

Beata

chcialabym podziekowac za goscinnosc ,ktora udziela mi administrator tego regionalnego forum,szukalam przez wiele lat sposobu,ktory pozwoli mi na wyeksponowanie mojego punktu widzenia na sprawy nas otaczajace,ktore chcac czy nie chcac intryguja zwylkego czlowieka ,à o ktorych luzna i inprowizowana wypowiedz dostarcza ulgi,

Pani Beato.
Zanim Pani coś napisze, proszę sprawdzić. Tekst o Darku, którego oczywiście znałem jest na 4lomza.pl , a że nie jest na stronie głównej, taka kolej rzeczy. Teksty świecą na głównej krótko, ciągle natomiast są na serwisie we właściwym dziale.
Życzę siły, teraz z pewnością jest Pani potrzebna.

Pozdrawiam
Marek Maliszewski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org