Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do Pań :) |
Poszukuję pewnych butów , dokładniej chodzi o kopytka. Jest szansa aby kupić je u nas w mieście? Albo chociaż workersy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do Pań :) |
Jeśli znajdziesz to w nierozsądnej cenie, że o jakości nie wspomnę. Jedynie allegro, lub kierunek galeria Alfa/Biała. W Zarze są kopytka, ale z tego co widziałam nic sensownego. _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
W Łomży znając życie nie ma ;] ;)
|
|
nie ma
|
|
kopytka mozesz za darmo miec od swojego jelenia, inaczej zwanego "facetem" kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
http://szafa.pl/botki/ ;D tu poszukaj.. Chyba, że Cię nie interesuje zakup przez internet.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
THE END .
|
|
. .
|
|
Widziałam na allegro ale chciałabym jednak je przymierzyć, sprawdzić czy są odpowiednio wyprofilowane. No niestety, trzeba będzie odbyć podróz do Białego. Poszukuję dodatkowo butów na zimę, chodzę i naprawdę nic ciekawego nie widać w naszych sklepach.
|
|
helooooooooooł
|
|
hmm koptyka chyba widzialem w kauflandzie...w zamrazarce
|