środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca w BPH

Witam
interesują mnie opinie pracy w tym banki. Ktoś z Was pracuje ?
Jakie są stusunki, premie, plany mozliwe do zrealizowania ?
interesuje mnie stanowisko kierownicze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca w BPH

Tam więcej niz 1000zł Ci nie dadzą.....XD

ale masz prowizje od kredytow :D

Przyjdzie czas ...

to ile mi dadzą a propo podstawy to wiem. Chodzi mi o inne sprawy o których pisałem. Ludziom nie mających pojecia co pisza - dziękuję.

Idziesz do pracy i nie wiesz na jakich warunkach ???????

Dziwne :):)

Co to za pytanie ?
Przecież jaka podstawa to wiem, jesli nie jesteś już pracownikiem to nie dowiesz się nic o prowizjach ani jaka atmosfera tam pracuje.

mirko atmosfera to moze panowac a nie pracowac po tym jak piszesz to najwyzej mozesz byc kierownikiem dzialu sprzatania ale z tego co wiem to tam sprzata inna firma

.

Zdziwiłem sie, że na tym forum jest tyle tematów założonych a ani jednego akurat o tym banku. Już wiem dlaczego, piszą na każdym temat i odzywają się Ci co g.. wiedzą. Jak się ktoś nie zna w temacie po jakiego grzyba się wypowiada. Koniec tematu bo nie ma sensu.

Mirko nie polecam tam pracować... wiem co mówię... w ciągu kilku miesięcy odeszła duża część pracowników którzy wiele lat tam pracowali... wiec to raczej może świadczyć o atmosferze jaka zaczęła panować

hmmm ... kasa kusi ...

a plany to będziesz miał takie ze o ile uda Ci się je zrealizować to na nastepny kwartał dostaniesz dużo większe i nici z premii. ale jeżeli chcesz faktycznie sie przekonać jak jest to spróbuj...

wyklęty masz jakieś doświadczenia ? może daj do siebie maila ?

Nie polecam Pani Dyrektor K..., z poprzedniej pracy musiała odejść ..., to że wielu doświadczonych pracowników stamtąd odeszło to też o czymś świadczy. Poza tym polityka GE nie pozwoli Ci na realizację planów sprzedaży, więc zapominj o premiach. Klienci powoli już to odczuwają i uciekają.

Evitare posiadasz doświadczenia czy ze słyszenia wiesz ?

Ludzie ci tłumaczą a ty nadal nic nie rozumiesz???????

Spróbuj tej słodyczy w końcu i nie zawracaj dupy !!!!!!!!!!

Marudo, nie pytam Ciebie, Ty idz i mi mojej du... nie zawracaj.
Czekam na odpowiedzi innych. Nie piszcie jak nic nie wiecie w temacie ! widzę, że to forum oblega ludzi co nie wiedzą co ze sobą zrobić w domu i piszą głupoty.

Autor: mirko (---.146.177.121.nat.umts.dynamic.eranet.pl)
Data: 28-09-10 22:17

Marudo, nie pytam Ciebie, Ty idz i mi mojej du... nie zawracaj.
Czekam na odpowiedzi innych. Nie piszcie jak nic nie wiecie w temacie ! widzę, że to forum oblega ludzi co nie wiedzą co ze sobą zrobić w domu i piszą głupoty.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Pewien jesteś że nie warto mnie zapytać ??????:):)

To pytaj nadal tych ludzi tylko uważaj abyś za najniższą krajową nie zapierniczał :):):)):):)

Ale o czym Ty w ogóle do mnie piszesz ? Czy ty czytałeś co ja napisałem ? Czy tak klepiesz na każdy temat bo Cie te forum uzależniło ?
Napisałem, że wiem jaką podstawę będą miał. Odpowiadaj na pytania a nie wylatujesz z najniższymi krajowymi jak wcale nie pytałem na jaką podstawę można liczyć. Bez sensu dyskusja.

Jest wesoło...

Pamiętaj, że okres próbny jest nie tylko dla wygody banku, ale także dla Ciebie. Po to masz okres próbny żeby się rozeznać w sytuacji...

Pytanie na forum nic Ci nie da bo choćby każdy ten bank krytykował to i tak pójdziesz tam i to sprawdzisz na własne oczy bo tak jak pisałeś - kasa kusi... i słusznie :-)

Jeśli będziesz pracowała w BBH to bedziesz miała kontakt z klientamy,kredytamy ,nagrodamy i trudnośći z odmianamy tak jak szefowa tej placówki:)

Oczywiscie chodzi o BPH

kolejna cenna pomoc, dzięki

nie pracowałem tam, ale znam Panią K... z poprzedniej pracy. A co do polityki GE to sobie możesz poszukać w necie, ogólnie zwróć uwagę na to co się działo z tym bankiem od momentu zabrania klientów do Pekao. Teraz GE przejęło i już planuje sprzedać dalej. Ogólnie BPH przerabia się tylko na detal, drogi detal.

tam cieniasow nie przyjmuja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org