Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chemiczne prostowanie wlosow |
Prosze o pomoc, gdzie najlepiej prostują chemicznie wlosy? Jaki jest koszt takiego zabiegu? Może ktoras z formulowiczek zdecydowala sie na takie prostowanie i opowie swoje spostrzezenia? h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chemiczne prostowanie wlosow |
To żeś wymyśliła temat roku. Chemiczne prostowanie wlosów . Można sie smiac i smiac :) Dziwię się że takich ludzi rodzi sie coraz wiecej :) Będziesz kolejna która pozniej przyjdzie z płaczem , że żaluje takich zabiegów, najpeirw to ty przeczytaj spostrzezenia na forach ogolnych dla kobiet w internecie , będzie szybciej prawda ?
|
|
Dlaczego tak uwazasz? Mysle ze jest to zdrowsze dla wlosow, niz codziennie prostowanie wlosow prostownica, pozatym tyle osob robi trwale ondulacje i prostowania i nikt nie przychodzi z placzem. Dziwie sie ze rodzi sie coraz wiecej ludzi ktorzy mimo ze gowno wiedza odpowiadaja na posty. h0jowe forum
|
|
f pralce aftomatycznei flosy sie prostuio
|
|
walki sopie salusz
|
|
skoro sie kręcą to znaczy że takie chcą być. a jak ci nie odpowiada to zgol się na łyso. Może wydłużysz sobei jeszcze paznokcie, pojdziesz na solarium, biust powiększysz , a może sztuczne rzęsiki !! te BABY
|
|
ona pisze o łonowcach, bo prostownicą za h... nie idzie http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
rambo próbowałeś? ;)))))
|
|
Zelazkiem 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
idioci
|
|
Nie rób tego !!!!!!! Z kręconymi bardziej mi się podobasz:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
miło to slyszec :) Dziekuje h0jowe forum
|
|
to zależy od długości i grubości włosów, z tego co wiem to w łomży można zrobić takie trwałe prostowanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |