Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął York |
Witam, zaginął pies York w okolicach Księżnej Anny. Widział ktoś może ? i jest chętny do pomocy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął York |
o kurde, niefajnie :/ jakies pol godziny temu spacerowalam ze swoim w tamtych okolicach, ale nie widzialam zadnego zagubionego psiaka! powodzenia!
|
|
jak gdzieś będę widzieć to dam znać:)
|
|
jak zginal pies to zawsze warto zapytac w zlotym smoku i okolicach Wiktor75(at)10g.pl
|
|
szczekal jakis kolo mego domu,moze to ten?
|
|
znalazłam chyba twojego yorka
|
|
jeżeli tak to proszę o kontakt na email peelen@wp.pl
|
|
albo gadu gadu: 2997766
|
|
te psisko co szczekalo? o tego wam chodzi? widzialam ze nie mialo jednogo ucha,to znaczy mialo ale ugryzniete,wyzarte, Nie wiem czy to o te psisko wam chodzi?z wygladu do potulnych nie nalezy,agresywny raczej i wsciekly
|
|
"Wiem, gdzie jest ten york. telefon: 728116115 e-mail: julia.szcz@onet.eu ogłoszenie dodane 2010-09-27"
|
|
yorki musza byc wybitnie inteligentna rasa skoro nie potrafia nawet znalezdz drogi do domu.istnieje teoria ze pies upodabnia sie do wlasciciela. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
UWAGA ZNALEZIONO YORKA!! BYLEGO WLASCICIELA ZAPRASZAM NA GRILLA. h0jowe forum
|
|
swoim jednym okiem a tyłku go widziałem chamski post ale na to pozwala admin tego forum sponsor postu
|
|
*********!
|
|
super
|