środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polerowanie felg

Witam!
Mam pytanie czy w Łomży jest firma która zajmuje się polerowaniem felg?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polerowanie felg

Myślę, że zrobi to większość lakierników w Łomży... nie trzeba specjalistycznej firmy...

no właśnie nie...lakiernik nie chce się tego podjąć...

Nie jestem firma ale mozemy sie dogadac,sam polerowałem u siebie felgi w samochodzie.Chodzi Ci o ranty czy o całe felgi??

Lakier bezbarwny sprężarka i pryskaj:)

O całe 4 felgi

sa firmy ktore piaskuja felgi i nastepnie klada lakier jest mocniejszy i duzo trwalszy niz normalny.Wydaje mi sie ze normalna renowacja w zakladzie lakierniczym doda ci radosci na kilka miesiecy....Nie wiem czy w Lomzy jest taki zaklad ale poszukaj w internecie gdzie jest najblizej czasem warto podjechac.ja u siebie oddalem felgi do chromowania bo po roku eksploatacji troszke odeszlo.klimat i chemikalia jakich tu uzywaja do drog nie jest przyjazny dla tego typu felg.po powtornym chromie sa trwalsze.

http://www.wulkanizacja24.pl/
To jeden z linkow..

Ziemia jest piekłem innej planety.

Jest troche z tym zabawy,duzo papierów idzie ale efekt podobny do felg chromowanych jak nie lepszy.Jesli chcesz to moge Ci powiedziec jak to zrobic,ewentualnie mozesz zobaczyc jak to wyglada na moim samochodzie i zdecydujesz czy jakos sie dogadamy czy nie.Co do ceny to duzo zalezy od wzoru felgi jak i rozmiaru.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org