Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POtrzebuje pracy maturalnej z J.polskiego |
potrzebuje takiej pracy : 36. Przedstaw wizerunek uwodzicielki w utworach literackich z różnych epok. Chyba ze macie jakies inne tematy (prace ) na mature . piszcie temat i obok cene . bede sie odzywal . Lista tematów : http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22912 q
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POtrzebuje pracy maturalnej z J.polskiego |
cieniaaaaaas
|
|
Różne ujęcia motywu śmierci w literaturze, malarstwie, filmie. Omów na wybranych przykładach. Sam broniłem na ten temat na 100% jak jestes zainteresowany daj swojego meila do pracy daje prezentacje multimedialna musze tylko poszperac po plytach bo niewiem gdzie mam ta prace
|
|
Mam prezentacje na ten temat : 28. Porównaj obraz wojny w znanych Ci filmach i w literaturze, odwołując się do wybranych przykładów. Temat bardzo dobry, można się wykazać, uzyskałem 90% a mogła być setka, gdyby nie jeden błąd w odpowiedzi na pytania. 150 i dodaję kasetę vhs do prezentacji. Jak jesteś zainteresowany to pisz na bzurek@vp.pl
|
|
Siema ! Nie czytałem tych tematów ale ja zdawałem maturę dość dawno :) i miałem taki temat dla zainteresowanych - "W jakim celu duchy i zjawy pojawiają się na kartach literatury polskiej? zaprezentuj na wybranych przykładach." a przykłady to: Dziady, Wesele, itp. Posiadam również obrazy jakie prezentowałem na maturze :) Stańczyk, Wernyhora itp :) Polecam się!!
|
|
Ludowość i ludomania. Omów różne sposoby nawiązania do folkloru i życia ludzi w twórczości literackiej. pisz na gg 1905784
|
|
5. Samotność bohatera romantycznego i człowieka współczesnego. Scharakteryzuj i porównaj ją, odwołując się do wybranych utworów literackich romantyzmu i współczesności. Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Pisz lepiej sam......
|
|
BRAK NICKA daj jakiś kontakt do siebie
|
|
mam kilka dobrych prac cane 75 zl za kazda. na forum o tym pisac nie bedsiemy to moj mail ssistersss@wp.pl czekam
|
|
Ale to jest mój temat ! :P ;)
|
|
zryte,debilne lby.potem studia tak samo i placz ze was nikt do pracy nie chce.zal. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
THE END
|
|
Określ wpływ samotności na zycie czlowieka. w swoich rozważaniach odwołaj sie do literatury z epoki romantyzmu.. Ciekawy temat :) polecam ;) Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |