Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
radar na zawadzkiej |
ktos sie dzis zalapal na radar strazy miejsckiej? cwaniaki sie schowali na katynskiej i wystawil puszke schowana za lampe ledwo sie uratowalem Wiktor75(at)10g.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: radar na zawadzkiej |
też wiele razy widziałam, że się tam ustawiają Cwaniaki :)
|
|
hehe tydzien temu w poniedziałek to samo było ;)
|
|
o ktorej sie pojawili? teraz jakos czy juz wczesniej? __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
o 13 widzialem Wiktor75(at)10g.pl
|
|
to mnie pewnie złapali.. frajery.. zobaczymy za pare dni.. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
jakaś babka chyba sie złapała bo podjechała do nich i sprawdzali na fotkach, pewnie od razu wykasowali ;P a 200 m dalej był tez załadowany stacjonarny.
|
|
tego to uniknelem bo wiedzialem, ale cwe*uchy sie schowaly .. za ile moze przyjsc mandat? i ile kasy? jechalem cos +/- 60 km/h __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
z 100-150 ci przyjdzie szybko ci przyjdzie ...
|
|
mineli sie panowie z powolaniem, zachowuja sie jak komandosi, pelen kamuflaz.dobrze ze do nas nie strzelaja zza slupa. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jeździjcie przepisowo to nikt Was nie będzie "łapał". To chyba logiczne,że muszą się chować i działać z zaskoczenia. Trudno,żeby wychodzili i krzyczeli do kierowców:"Zwolnijcie bo ustawiliśmy radar!". Ech,ludzie...
|
|
po co wystawili go na zawadzkiej skoro za kilkadziesiat metrow stoi normalny radar? niech wystawia go gdzies blisko szkoly a nie w miejscu gdzie nie daleko jest drugi radar..bezsens;]
|
|
a radar dziala ten na pilsudskiego blizej skrzyzowania z legionow????
|
|
sie odezwal ten co jezdzi pszepisowo i mandaty mu pszychodzo !!
|
|
Wożę antyradar i mam temat z głowy. Dziś o 8 rano strażaki miejskie ustawili go na Sikorskiego przy przedszkolu.
|
|
Po pierwszym zdjęciu od straży miejskiej też się w to cacko zaopatrzyłem i ........... mam spokój .
|
|
Nie raz na Zawadzkiej radar był ustawiony przed tym normalnym zeby złapać szybko jadących. Większość jeżdzi grubo ponad przepisowe 50 km/godz., a hamuje przed normalnym radarem. Więc jak tu nie łapać takich delikwentów? A kasa w Urzędzie Miejskim napewno nie przepadnie :). Najlepiej jeździć przepisowo i nie będzie obaw o mandat.
|
|
teksańscy strażnicy a miał być kolekcjoner............
|
|
to mnie też skurczybyki złapali pewnie również jechałem +/- 60 kolarzówką ale kolarzówka nie ma tablic, czy dojdą do mnie po rozpoznaniu twarzy? :) Dodam że pędziłem jak wariat, wyprzedzałem 2 razy tira
|
|
to jest jawna niesprawiedliwosc.dlaczego dano radar strazy miejskiej a nie ma go np.straz pozarna???tez by sobie dorobili kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a to moi radar i moie logo
|
|
współczuję ..........
|