Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opinie o lokalnym salonie-serwisie RENAULT-DACIA |
Witam czy ktoś może wypowiedzieć się na temat obsługi w naszym lokalnym salonie-serwisie Renault Dacia .Czy jest godny polecenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opinie o lokalnym salonie-serwisie RENAULT-DACIA |
a kogo obchodzi obsługa, kupujesz albo nie, masz problem
|
|
z tego co wiem inni jezdza do bstoku serwisowac bo tam waly robia straszne Przyjdzie czas ...
|
|
prezes504!!!! z tego co wiesz?ktos Ci mowil czy sam zostales oszukany??Ja znam bardzo dobrze ten serwis, nie ma mowy o "walach" jak to napisales. Wszystyko za co placisz masz wykazane na fakturze,zadna decyzja bez zgody klienta nie jest podejmowana takze nic nie moga fikcyjnego zrobic, druga sprawa taka,gdyby rzeczywiscie dochodzilo do przekretow to wkoncu nie mieli by klientow tak??? a to jednoznaczne byloby z decyzja zamkniecia salonu-serwisu....Jesli ktos bedzie chcial to zawsze cos znajdzie, gdziekolwiek pojdzie..... ciekawy46 Jesli chcesz otrzymac rzetelna informacje o Auto Zawadzki, to proponuje zadzwonic do Renault Polska,oni sami co jakis czas przeprowadzaja kontrole w postaci: cichy klient, gdzie nikt nie wie kiedy taka osoba przyjdzie do salonu-serwisu, jest to klient, ktory po wizycie zdaje relacje i ocenia prace salony-serwisu pod wzgl jakosci obslugi, napraw itp... Proponuje zebys pojechal do Auto Zawadzki i sam sie przekonal, a nastepnie napisal wrazenia po wizycie :) Pozdrawiam Whatever.........
|
|
Najlepszy specjalista nie umie naprawić Renault Laguna II generacji , więc nie zawracaj sobie głowy tą firmą i tym bardziej jej obsługą. Ukierunkuj się na inną markę:)
|
|
Prezes4 a o jakiej usterce piszesz?
|
|
Ten salon to poprostu lipa
|
|
jestem zadowolony samochód gwarancyjny miałem drobne problemy ale było wymienione na nowe
|
|
SG1 musi działać w komitywie z synami właściciela skoro tak broni dobrego słowa o tej firmie. Pamiętasz początki jak lakierowane po raz 2 sprzedawali jako nowe?
|
|
Miałem Lagunę 2003 rok i do dziś u nowego właściciela "elektronika" (nie wiem dokładnie - serwisy też nie) nie potrafi zamknąć tylnych drzwi :). Na taxi w łomży były dwie Lagunki i zostały zamienione na nissana i mercedesa o kilka lat starsze :)
|
|
najgorsza ocena to, BO KTOŚ MI MÓWIŁ, najlepiej samemu sprawdzić. Komuś może się nie spodobać kolor krawatu sprzedającego i powie, że salon jest ch... Osobiście znam osoby prowadzące salon-serwis Renault i uważam, że gadki na temat, że robią jakieś przewałki wynikają raczej z "łomżyńskiej zawiści i zazdrości" niż z ich prowadzonej działalności. A co do Laguny II, to Renault nie ukrywa, że to był porażka z ich strony, nawet w gazetach przepraszali za nieudaną konstrukcję tego samochodu. Pozdrawiam.
|
|
Jaka płaca, taka praca... pewnie dlatego większość dobrych specjalistów od nich ucieka gdzie pieprz rośnie:) W tym salonie pracownicy są okropnie traktowani, a do tego zarabiają grosze, więc się nie dziwię, że odbija się to na ich pracy. I tyle w temacie!
|
|
Szkoda słów,przeniosłem się na Młynarską do Marcinka i kupe kasy zostaje mi w kieszeni.O nerwach nie wspomnę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |