Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
swiderki |
Czy uwielbiacie tak jak ja,swiderki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: swiderki |
Dlaczego najlepsze mozna dostac o 6 rano(..)?
|
|
bo wtedy są prosto z koziej dupy :)
|
|
po so cieple hrupkie swieze pyszne
|
|
Boze one kiedys mnie zgubia (((((((((((((((((((((( ratuj
|
|
mi tesz po pete grupy
|
|
co za głupie bzdurne tematy tu zakładacie!
|
|
Ty już masz celulit to się pilnuj alibabsko
|
|
gdzie jest admin, dlaczego on z wami porzadku nie zrobi
|
|
DZIADU WŁADU ! SPADAJ! SPADAJ! SPADAJ! DZIADKU TOBIE TO JUŻ TYLKO O NIEKTÓRYCH SPRAWACH POMARZYĆ ZOSTAŁO!
|
|
Ciebie to ja bym nawet patykiem...
|
|
Postanowilam,ze zastasuje rezim, bez flakow swiderkow itp
|
|
No i bahrdzo odpowiednio. Dohre postnowienie, co nie?
|
|
Dziadek Władek napisał(a): > No i bahrdzo odpowiednio. Dohre postnowienie, co nie? > nio nie
|
|
są wspaniałe jak Pani szszebiotka pozdrawiam zona jasia moje foto takie skromne
|
|
zoska do domu ty no przepraszam Panią szczebiotkę bardzao jaś_śmietana
|
|
Jasiu sam ze sobą już dyskutuje...oj nie dobrze ;) i tematów własnych nie zakłada gdyż mądrością nie świeci... i adminek go nie luuubi...szkooda....koniec twojej kariery na tym forum ha
|
|
a ta zydowska gwiazda mnie drazni...skasowac!!!
|
|
Wal się na krzywy ryj.
|
|
Ale kur warunki poziom! Widze faceta w koszulce n'a ramiaczkach ,przepity ryj Prosikam sie
|
|
Pi ja naś!
|
|
Ni ujan
|
|
pierdolo ne swiderki tyje od nich
|
|
To przestań jeść te dziadostwo, omijaj rano ten skliep
|
|
Zawsze miałaś słabość do słodkich bułek, celulitu i obleśnych facetów
|
|
No może z tym celulitem przesadziłem, zgrabne nogi
|
|
swiderki to syf
|
|
ja tam se wpier dolić czasem je lubie :) szczebiotka (pokaż Du pe) ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... ...
|
|
w,ujaszek won! latwej du py to sobie poszukaj
|
|
Ty ty ! Szczebiotka ! Do kogo tak rozmawiasz?! Aj noł ju
|
|
takich jak ty mam n'a peczki,nie ludzmy sie,wymagasz prawdy to ja masz,nie bedziesz mnie obrazal tylko dlatego ze masz taka przyjemnosc
|
|
to tylko fakty
|
|
haha- gratulacje psiniusiaczku, kajtek bez majtek
|