Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
melodyja |
Maly bialy domek w mej pamieci tkwi À w tym malym domku co noc mi sie sni Przepijemy naszej babci domek caly,domek caly,domek caly Przepijemy naszej babci majtki w kratke.majtki w kratke majtki w kratke Bo wczoraj grales w 66 a daisiaj nie masz co jesc Aga to to nie wypada to naprawde trudna rada Chulali po polu i pili kakao Siedzielismy jak w kinie n'a dachu przy kominie À ty mnie precz wygnales i tamta pokochales
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: melodyja |
Jak ja Ciebię uwielbiam za to wszystkoą
|
|
i jednocześnie nienawidzę...
|
|
WWWWWalcze z chamstwem i malomieszczanstwem I lubie spiewac pijackie piosenki po cichu, W zagajniku w kurniku, na ganku i w sieni I przy cycku utule
|
|
À hahary zyja i gorzale pija Niefrasobliwa pomylka
|
|
Ale hała, takie teksty ruszaja dopiero po paru głębszych, wtedy kiedy kobiety z udem pudziana zaczynają mieć w sobie to "coś" ;( Na trzeźwo mówie fuj.
|
|
Nie znasz sie n'a pijackich piosenkach , ani na swawole,n'a niczym, nie wiesz co to znaczy pedziwiatr
|
|
Batory statku jedyny, hej sokoły, cztery razy po dwa razy, sam to śpiewam ale przy rozmięknieniu muzgu przy pomocy alkoholu. Wtedy mi się takie teksty podobają i daję radę przy tym nawet tańczyć bawiąc się wesoło bez udawania hej ;)
|
|
Ale ja nie o tym,przyglupku!
|
|
o czym? opowiedz.
|
|
Top top topajet malysz Z mamoj pada rozkie milyj strisz Malenkije krocka nie spieszaj Tolka.... ana Top top top top ocien nie lekkij Top top top top miernyje szagi
|
|
jesteś totalnie zjebanym mutantem popromiennym , na bank jestes brzydka jak noc i tylko pisanie ********** tematów na forum ratuje ci twoje zjebane życie !! szpenio - człenio!!!!
|
|
szpenio jeszcze cie zlapie lobuzie, zobaczymy czy dasz rada popatrzec mi sie w oczy
|
|
a tyni mosz ocu tylko galy takie zabie
|
|
ène dule rike fake,turbe burbe 8sme smake Élus delus kosma teus rik bobek baks
|
|
ja mysle ze szczebiotka, bez kitu pozytywny z ciebie gosc, raczej facet :) jestem ciekawa jak wygladaja twoje codzienne relacje z ludzmi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |