Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stolarz- kuchnia |
Witam, szukam stolarza, ktory zrobilby kuchnie na wymiar (w bloku) czy mozecie polecic kogos rzetelnego i solidnego? No i oczywiscie zeby cena byla w miare...mysle, ze do ok 6-7 tysiecy. Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stolarz- kuchnia |
witam super gosc,super cena i wykonanie to nr 602-576-480 pozdrawiam
|
|
Ja skorzystałam a Armadio Meble (Giełczyn), dostałam już swoje zamówienie i jestem naprawdę zadowolona.
|
|
na pewno szukaj poza Łomżą
|
|
Witam, ja polecam Pana Chilińskiego na ul Handlowej ma zakład
|
|
602880830 Pan Piątek.
|
|
Zakład Stolarski Marek Kalicki Czarnocin 15, 18-421 Piątnica Opis działalności:-produkcja wyrobów stolarskich i ciesielskich, produkcja mebli.
|
|
Dziekuje slicznie podzwonie do tych osob i na pewno kogos wybiore ;)
|
|
To może, jeżeli jeszcze decyzja nie podjęta podrzucę od siebie: Olmar-meble Mariusz Paras 691119376 Za takie pieniądze w Łomży to zrobisz sobie spokojnie porządną kuchnię :) zdjęcia projektów i wykonania z tego co widziałem są na ich stronie
|
|
http://www.mebleszczesny.pl/ polecam
|
|
Uduś konia ...
|
|
Czy już wszystkie zakłady się wpisały? Jeżeli nie , to proszę szybko to zrobić. „Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”.
|
|
o matko swieta
|
|
autochton - nawet 1/10 zakładów w Łomży i okolicach nie była tu wymieniona. Jeżeli polecenie kogoś uważasz za autoreklamy to współczuję Tobie tak niskiego ilorazu inteligencji. Po to są fora, żeby wymieniać opinie, niestety znajdą się też debile tacy jak ty.
|
|
Witam. Ja polecam ci tego stolarza jestem bardzo zadowolona z jego pracy no i oczywiście ceny u niego są ok. 792 046 802.
|
|
a ja polecam stolarza z Zawad Przedmieścia !!!
|
|
Paras - nie polecam - autoreklama , widać nie ma klientów. Na chamstwo nigdy nie odpowiadam chamstwem. Paras - nie polecam
|
|
witam!!! salon fryzjersko-kosmetyczny Princess przy aleji legionów 123d, moze pochwalic sie mebelkami w barokowym stylu wykonania Pana Adama Waśkiewicza z wiktorzyna zapraszam na miejsce mozna obejrzec, wykonanie rewelacja, dokladnosć rewelacja, naprawde polecam!!!
|
|
Dominik meble
|
|
Gdzie kupujecie wyposażenie do swojej kuchni i dlaczego? W mojej kuchni spędzam sporo wolnego czasu, ponieważ uwielbiam gotować, dlatego staram, się aby była ona dobrze wyposażona. Wszelkie wyposażenie i akcesoria zamawiam w sklepie - boma-agd.pl .
|
|
Na stronie https://kuchenne.pl/garnki-do-gotowania-na-parze znajdziecie ofertę sklepu internetowego Kuchenne z najróżniejszymi akcesoriami kuchennymi. Na co Wy zwracacie najwiekszą uwage podczas zakupu wyposażenia do Waszej kuchni?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |